×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är de inbjudna lagen till DreamHack Malmö — NiP och Fnatic deltar

3
DreamHack Masters Malmö är tillbaka med en andra upplaga och arrangörerna har nu offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna till turneringen. Bland lagen finnes förra årets mästare, NiP Gaming, och Fnatic.
Tidigare idag offentliggjorde DreamHack vilka lag som accepterat inbjudningarna till DreamHack Masters Malmö som kommer spelas efter sommaren. Singaporianska B.O.O.T-d[S], som coachas av den tidigare Fnatic-spelaren Harley "dsn" Örwall, är sedan tidigare klara för turneringen och ytterligare tre kvalplatser väntas fyllas i början av nästkommande vecka.

Bland de inbjudna lagen finns förra årets mästare, NiP Gaming, samt Fnatic som båda kommer spela på hemmaplan. En annan svensk coach som kommer vara på plats, utöver Örwall, är Robert "RobbaN" Dahlström tillsammans med sitt Faze Clan. SK Gaming kommer även dem vara på plats för att jaga sin andra vinst här i Sverige.

DreamHack Masters Malmö

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Danmark Astralis
Danmark North
Brasilien SK Gaming
Brasilien Immortals
Polen Virtus.pro
Frankrike G2 Esports
Kazakstan Gambit
USA Optic Gaming
CIS Natus Vincere
Europa Faze Clan
Singapore B.O.O.T-d[S]
Världen Nordamerikansk kvalplats
Europa Europeisk kvalplats
Europa Europeisk kvalplats

De tre återstående kvalplatserna kommer erhållas av två europeiska och ett nordamerikanskt lag. Det öppna kvalet väntas spelas den 9 juli och det slutna den 11 juli, för båda regionerna. Efter slutspelet kommer finalisterna i det europeiska kvalet och vinnaren av det nordamerikanska offentliggöras.


Turneringen har en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,13 miljoner kronor, och slutspelet kommer spelas framför publik direkt från Malmö Arena i Malmö, Sverige.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..