×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Grupperna inför Valencia är dragna — svenskt derby i öppningen

2
Grupperna är dragna och de inledande matcherna har offentliggjorts inför DreamHack Open Valencia, som spelas mellan den 13-15 juli. NiP Gaming och Red Reserve ställs mot varandra i första omgången.
DreamHack Open Valencia går av stapeln under nästkommande vecka, närmare bestämt mellan den 13-15 juli, direkt från Spanien. Fragbite har tidigare uppdaterat kring de inbjudna och de kvalificerade lagen till turneringen, samt vilka talanger som kommer leda tittarna genom sändningen.

Nu har arrangörerna offentliggjort grupperna samt schemat inför turneringen. I grupp A hamnade bland andra Heroic, lett av svenska Andreas "MODDII" Fridh, och den spanska laguppställningen i KPI. Grupp B erhåller två nordamerikanska lag och turneringens två svensklag.

Grupp A

Frankrike Team Envyus
Danmark Heroic
USA Misfits
Spanien KPI

Grupp B

USA Counter Logic Gaming
USA NRG Esport
Sverige NiP Gaming
Sverige Red Reserve

Turneringen kommer inledas med ett dubbeleliminerings gruppspel som spelas via bäst av en karta, fram till elimineringsmatcherna och de avgörande matcherna som kommer spelas via bäst av tre kartor. De två lag som gör bäst ifrån sig i varje grupp avancerar till slutspelet som spelas via ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor.

Torsdag, 13 juli

Frankrike Team Envyus vs. Spanien KPI
USA Counter Logic Gaming vs. USA NRG Esport
USA Misfits vs. Danmark Heroic
Sverige NiP Gaming vs. Sverige Red Reserve
Vinstmatch 1
Vinstmatch 2

Fredag, 14 juli

Utslagningsmatch 1
Utslagningsmatch 2
Avgörande match 1
Avgörande match 2

Söndag, 15 juli

Semifinal 1 (B1 vs. A2)
Semifinal 2 (A1 vs. B2)
FINAL

Turneringen erhåller en prispott på 100 000 dollar, motsvarande cirka 850 600 kronor, och kommer spelas från Feria De Valencia i Valencia, Spanien.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..