×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamhack Open

Binary Dragons och Misfits tar kvalplatserna till DreamHack Atlanta

1
Kvalprocessen inför DreamHack Open Atlanta är över, svenska Red Reserve föll tidigt i det europeiska kvalet, där Binary Dragons avancerade till huvudturneringen. Kort därefter kunde Misfits koras som vinnare i det nordamerikanska kvalet.
De två första lagen som kommer kämpa om 100 000 dollar, motsvarande cirka 846 900 kronor,. i Atlanta står nu klara efter ett öppet och ett slutet kval. Det fanns två kvalplatser till turneringen varav en gick till ett europeiskt lag och den andra till ett nordamerikanskt. De två kvalade lagen kommer ställas mot sex inbjudna lag, som ännu inte offentliggjorts, den 21-23 juli.

De inbjudna lagen föll tidigt

De inbjudna lagen till den slutna delen av den europeiska kvalprocessen föll tidigt mot de lag som avancerat från det öppna kvalet. Svensklaget, Red Reserve, föll 0-2 mot Playing Ducks i första rundan och Thomas "Ryxxo" Nielsens femma i Tricked Esport föll mot Binary Dragons. Den serbiska femman skulle fortsättningsvis ta sig hela vägen till kvalfinalen där de ställdes mot Spartak Esports.

Anel
Anel "NENO" Ceković samlade på sig 43 frags under kvalfinalen.

Binary Dragons slog, som tidigare nämnts, Tricked Esport samt Playing Ducks på vägen till finalen medan Spartak tog sig dit efter vinst över Outlaws samt Team Spirit. Nemanja "huNter" Kovačs lag började starkt med att vinna sitt kartval, Mirage, 16-12 för att fortsätta in på Train under ledning av Anel "NENO" Ceković. Spartak hade inte en chans att stoppa den serbiska rushen som slutligen kvalade till DreamHack Open Atlanta, 16-5.

Misfits krossade mixen i Ownage

I den nordamerikanska kvalprocessen blev Counter Logic Gaming inbjudna och deras akademilag, lett av Tyler "Char" Wallace, avancerade från det öppna kvalet. Trots två kämpade lag hamnade inte CLG i kvalfinalen, utan slogs ut av Ownage respektive Misfits. Utöver CLG-lagen slog Ownage paiN Gaming och Miami Flamingos föll mot Misfits för att dessa skulle avancera till finalen.

Kvalfinalen började på Ownages kartval vilket var Cache, men Erik "fl0m" Floms femma blev fullkomligt krossade av Misfits, 16-6. Den kommande kartan var Mirage, en karta som gick till 30 rundor innan Sean "seang@res" Gares lag kunde stänga kartan, 16-14. Misfits stod därefter klara för DreamHack Open Atlanta, tillsammans med Binary Dragons.

DreamHack Open Atlanta

Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Jorden Inbjudan
Serbien Binary Dragons (Europeisk kvalplats)
Usa Misfits (Nordamerikansk kvalplats)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..