×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Red Reserve och NRG tar kvalplatserna till DreamHack Valencia

1
Svenska Red Reserve lyckades efter tre spelade kartor kvalificera sig till DreamHack Open Valencia, över LDLC. Under morgonen tog sig även det nordamerikanska laget NRG Esports till turneringen efter två kartor över Luminosity Gaming.
Red Reserve kommer följa med landsmännen i NiP Gaming till Spanien för att delta i DreamHack Open Valencia, efter vinst i kvalfinalen över Team LDLC. Svenskarna tog sig till finalen genom att slå Gux & Friends samt Outlaws 2-0, medan LDLC kämpade sig vidare genom att slå Org Incoming och Space Soldiers.

Finalen började på Mathieu "Maniac" Quiquerez lags kartval, Overpass, där de lyckades få nio rundor innan halvtid, 9-6. Under kommande halva lät de inte svenskarna få mer än en runda, för att stänga kartan 16-7.

LDLC tog pistolrundan på Red Reserves kartval, Mirage, innan Mikail "Maikelele" Bills femma tog kontroll över halvan. När de ledde med 7-3 vände vindarna och den europeiska mixen vann fem rundor i rad för att ta ledningen med en knapp runda vid halvtid, 8-7. Trots att LDLC fick fyra rundor under kartans andra halva, var det Red Reserve som stängde kartan till sin fördel, 16-12.

Den slutgiltiga kartan blev Inferno, en karta där svenskarna dominerade som terrorister för att få en ledning på nio rundor över LDLCs tre vid halvtid, 12-3. Timothée "DEVIL" Démolons femma gjorde ett försök att ta sig in i matchen, men trots att de vann fem rundor under andra halvan, var det Red Reserve som vann kartan, 16-8.

Sverige Red Reserve vs. Europa LDLC
Red: hampus, FREDDyFROG, Maikelele, Relaxa, RuStY
LDLC: to1nou, Ex6TenZ, DEVIL, Maniac, ALEX

Peter
Peter "ptr" Gurneys NRG Esports kommer göra Red Reserve sällskap.

Det nordamerikanska kvalet avslutades tidigt under morgonen och där var det NRG Esports som mötte Luminosity Gaming i finalen. De senare, Luminosity, tog sig till kvalfinalen efter att de slagit Mythic och Miami Flamingos medan NRG tog sig felfritt genom kvalet över mouseSpaz och compLexity, 2-0. Det krävdes bara två kartor för NRG att slå den brasilianska femman, 16-12 på Cache och 16-5 på Mirage.

USA NRG Esports vs. Brasilien Luminosity Gaming
NRG: ptr, Brehze, FugLy, m1tch, daps
Luminosity: yeL, SHOOWTiME, PKL, shz, destiny

DreamHack Open Valencia

Sverige NiP Gaming
Danmark Heroic
Frankrike Team EnVyUs
USA Counter Logic Gaming
USA Misfits
Spanien KPI (Iberiskt kval)
Sverige Red Reserve (Europeiskt kval)
USA NRG Esports (Nordamerikanskt kval)

Red Reserve och NRG Esports säkrade därmed en plats i Spanien under DreamHack Open Valencia som spelas mellan den 14-16 juli och erhåller en prispott på 100 000 dollar, motsvarande cirka 875 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..