×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

NiP Gaming och Heroic bland lagen till DreamHack Valencia

0
NiP Gaming, Heroic och Misfits är tre av lagen som är klara för DreamHack Open Valencia som spelas den 14-16 juli. Innan dess ska de slutna regionkvalen spelas, där bland andra Mikail "Maikelele" Bills Red Reserve finnes.
DreamHack Open Valencia spelas mellan den 14-16 juli och erhåller en prispott på 100 000 dollar, motsvarande cirka 875 000 kronor. Åtta lag, varav fem fått en direktinbjudan och tre av dem avancerat via olika kval, väntas kämpa i Spanien.

Nu har turneringsarrangörerna offentliggjort de lag som står klara för turneringen, bland dessa finnes svenska NiP Gaming som nyligen ersatte Adam "friberg" Friberg med Fredrik "REZ" Sterner. Ännu en landsman finnes i danska Heroic, där svenska Andreas "MODDII" Fridh spelar.

DreamHack Open Valencia

Sverige NiP Gaming
Danmark Heroic
Frankrike Team EnVyUs
USA Counter Logic Gaming
USA Misfits
Spanien KPI (Iberiskt kval)
Europa EU Kvalplats
Världen NA Kvalplats

I slutet av maj hölls ett iberiskt kval där spanska KPI avancerade till turneringen, över lag som k1ck och AlienTech. Resterade europeiska lag, samt nordamerikanska lag, kämpar i dag och under morgondagen om en plats i turneringen. Idag spelas det öppna kvalet för båda regionerna, där det slutna kvalet följer under morgondagen. De inbjudna lagen till de slutna kvalen finnes nedan.

Slutet kval - Europa

Turkiet Space Soldiers
Sverige Red Reserve
Bulgarien Outlaws
Europa Team LDLC
Polen Org Incoming
Europa Gux & Friends
Europa Magicians
Frankrike EnVyUs Academy

Slutet kval - Nordamerika

USA NRG
USA Splyce
Brasilien paiN
Brasilien Luminosity Gaming
Världen compLexity
Argentina Miami Flamingos
USA mouseSpaz
USA Mythic

Cirka 512 lag spelar just nu det öppna kvalet, för att säkra en av fyra platser i det slutna. Det slutna kvalet spelas via ett enkelt slutspelsträd, bäst av tre kartor, där ett lag ur varje region avancerar till huvudturneringen.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..