×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

SK och Cloud9 vinnare efter första ECS-finaldagen i London

2
G2 Esports föll mot SK Gaming och Cloud9 fick svenskarna i Fnatic att göra detsamma. Efter att SK Gaming tog ner FaZe Clan i den första gruppfinalen stod de tillsammans med Cloud9, som vann över Astralis efter övertidsdrama, som vinnare över den första turneringsdagen.
Den första dagen av ECS-finalerna är över och har påvisat stort motstånd i London. Första matchen tog plats på Overpass där FaZe Clan och OpTic Gaming ställdes mot varandra. De senare tog en snabb ledning, men vindarna vände strax innan halvtid när FaZe tog kontrollen för att leda kartan till vinst, 16-9.

I den andra matchen ställdes G2 Esports mot SK Gaming på Cache. Gabriel "FalleN" Toledos femma tog en stark ledning som ledde dem genom hela matchen. Trots djärva försök från det franska laget, med en aggressiv pistoltaktik, var det SK som stod som vinnare, 16-7.

Vinnarmatchen stod mellan FaZe Clan och SK Gaming, där den europeiska femman endast lyckades få fem rundor innan halvtid. DreamHack Summer-vinnarna tog en ledning på 13-5 innan FaZe fick ihop sin ekonomi för ett försök att jämna matchen. Planerna gick inte i mål, och brasilianarna stod som vinnare, 16-8.

Europa FaZe vs. USA OpTic
Frankrike G2 vs. Brasilien SK
Europa FaZe vs. Brasilien SK

Grupp B gick av stapeln med att Timothy "autimatic" Ta löste en 1vs4-clutch samt en planterad bomb, för att fortsätta vinstsviten och de tog en ledning på fem rundor över Fnatic. Dennis "dennis" Edman fick även han fyra frags, för att ge sitt lag chansen att ta sig in i matchen. Svenskarna fick dock aldrig chansen att ta full kontroll, och matchen slutade 16-8 till Cloud9.

Den andra matchen tog plats på Inferno mellan Team Liquid och mästarna i Astralis. Andreas "Xyp9x" Højsleth visade tidigt i matchen var skåpet skulle stå och toppade för sitt lag under hela matchens gång. Vid halvtid var det jämnt där den danska femman ledde med en runda, 8-7. Tre AWP-frags från Peter "dupreeh" Rothmann avslutade matchen, 16-11.

I dagens sista match, vinnarmatchen i grupp B, ställdes nordamerikanska Cloud9 mot Astralis på Mirage där danskarna tog en tidig ledning. Det var först när det stod 8-0 till Nicolai "device" Reedtz lag som Cloud9 lyckades vinna sin första runda men vid halvtid var det Reedtz femma som höll ledningen, 10-5. Tyler "Skadoodle" Lathams lag gjorde allt för att ta över kontrollen och gjorde matchen jämn, 13-13. Efter att Cloud9 vänt matchen och tagit ledningen, kämpade Astralis den till övertid. Men trots detta var det Cloud9 som var snäppet starkare och vann kartan, 19-15.

USA Cloud9 vs. Sverige Fnatic
USA Liquid vs. Danmark Astralis
USA Cloud9 vs. Danmark Astralis

Under morgondagen spelas förlorarmatcherna samt gruppavgöranden, med start 12:15. Fullständigt schema för eventet finnes i vår tittarguide.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..