×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

mistou ute ur LDLC — DEVIL ersätter

1
LDLC har offentliggjort att de ersätter Valentin "mistou" Balbastro med Timothée "DEVIL" Démolon i startfemman. Enligt källor till Flickshot.fr ska flytten ha att göra med bristande resultat.
Den franska sajten Flickshot.fr kunde under torsdagen avslöja att Team LDLC valt att flytta Valentin "mistou" Balbastro från startfemman, för att ersätta honom med Timothée "DEVIL" Démolon. Organisationen har sedan dess personligen offentliggjort nyheterna via sitt Twitter-konto.

Orsaken ska vara bristande resultat, då laget åkte ut i gruppspelet under både Copenhagen Games 2017 och den europeiska minorn. Senast laget tog sig långt under en turnering var under DreamHack Leipzig, där de åkte ut i semifinalerna mot FlipSid3 Tactics.

Sedan Démolon tvingades lämna Team EnVyUs har han spelat tillsammans med en näst intill helt fransk laguppställning under namnet MAXISAUCISSE. Tillsammans med laget har han bland annat vunnit Gamers Assembly 2017 samt Geek Days 2017, men fann aldrig en organisation att representera.

Team LDLC

Belgien Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Belgien Antoine "to1nou" Pirard
Storbritannien Alex "ALEX" McMeekin
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez
Frankrike Timothée "DEVIL" Démolon

Frankrike Valentin "mistou" Balbastro (Inhoppare)
Frankrike Julien "Krav" Hernandez (Coach)

Den europeiska femman kommer härnäst delta i den sjätte säsongen av ESL Pro League och detta väntas bli den tidigare EnVyUs-profilens debut tillsammans med laget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..