×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Vexed plockar upp brittiskt lag

1
Vexed Gaming plockar upp en brittisk femma med bland andra Jonathan "Sheekey" Sheekey och Shane "Shaney" Smith. Laget debuterar under morgondagen i UK Masters.
Den brittiska organisationen Vexed Gaming hamnade i blåsväder efter att de valde att plocka upp Hovik "KQLY" Tovmassian, vilket i sin tur ledde till att de förlorade två av sina spelare. Den fuskanklagade spelaren är tillsammans med den belgiska duon Victor "roombang" Henkinet och Pierre "NpK" Henkinet kvar hos organisationen, men denna har även valt att plocka upp ett brittiskt lag.

Enligt Jonathan "Sheekey" Sheekey är laget ihopsatt utifrån de största talangerna inom Storbritannien och de hoppas att de även kommer bli välkända utanför landet. Laget kommer delta i UK Masters, ESEA Main och ESL UK Premiership.

"Det känns bra att äntligen vara en del av en organisation i Vexeds storlek. Vi kommer lägga så många timmar på spelet som möjligt och stäva efter de bästa resultaten, Storbritannien som lägsta mål och europeiska kval som de högre. SUPPORTA BRITTISK CS", kommenterar Shane "Shaney" Smith för Fragbite.

Den brittiska laguppställningen innehåller välkända ansikten inom den brittiska scenen, men även nya spelare som gjort sig kända via Faceit Pro League. Organisationen hoppas vara en stabil grund för spelarna och att laget kommer bli ett av de toppande lagen inom regionen. Enligt Vexed vill de producera ett lag med stigande talanger och refererar till sättet lag byggdes under Counter-Strike: Source-dagarna. Laget debuterar under morgondagen mot Team Infused under UK Masters.

Vexed Gaming UK

Storbritannien Jonathan "Sheekey" Sheekey
Storbritannien James "Lumji" Webb
Storbritannien Kyle "Vanity" Garthwaite
Storbritannien Joseph "JT" Talbot
Storbritannien Shane "Shaney" Smith


Artikelbild: ukcsgo.com

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..