×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

OpTic vinner CyberPowerPC Spring

1
Efter tre kartor stod OpTic Gaming som vinnare av CyberPowerPC Spring över Misfits, 14-16 på Cache, 19-15 på Train och 16-14 på Mirage.
I samband med att DreamHack Open Summer arrangerades i Jönköping, Sverige, spelades online-turneringen CyberPowerPC Extreme Gaming Series Spring bland de nordamerikanska lagen. Turneringen som erhöll en prispott på 15 000 dollar, motsvarande cirka 131 200 kronor, spelades via ett enkelt slutspelsträd över bäst av tre kartor.

Finalen spelades mellan OpTic Gaming och Misfits, som båda tog sig till finalen felfritt. Tarik "tarik" Celiks femma vann 2-0 över CLG Academy samt Splyce för att avancera, medan Misfits slog Denial eSports och Ghost Gaming för att säkra en plats i finalen.

Misfits fick en bra start under finalen på Cache, där de slog sina motståndare med 16-14. Kontrollen fortsatte fram till halvtid på andra kartan, 10-5 på Train, innan OpTic tog sig in i matchen och kartan slutade med vinst till OpTic efter övertid, 19-16. Den avgörande kartan blev Mirage, som även den spelades till 30 rundor och OpTic stod som vinnare av turneringen.

USA OpTic Gaming vs. USA Misfits
OpTic: mixwell, NAF, tarik, RUSH, hazed
Misfits: ShahZaM, SicK, AmaNEk, devoduvek, seang@res

Prisfördelning och slutplaceringar

1. USA OpTic Gaming (Cirka 78 700 kronor)
2.. USA Misfits (Cirka 35 000 kronor)
3-4. USA Splyce (Cirka 8 700 kronor)
3-4. Världen Ghost Gaming (Cirka 8 700 kronor)
5-8. Världen Denial eSports
5-8. Världen compLexity
5-8. Brasilien Luminosity Gaming
5-8. USA CLG Academy

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..