×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

ENCE släpper sitt CS:GO-lag

1
ENCE eSports har valt att släppa sitt CS:GO-lag innehållande bland andra Tony "arvid" Niemelä och Simo "Leaf" Mykkänen. Organisationen menar att laget inte var motiverade nog, och väljer att ta ett steg tillbaka från scenen.
ENCE eSports valde i februari detta år att satsa på unga talanger inom den finska Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Organisationen offentliggjorde under gårdagen att spelarna inte fann motivationen för att nå nivåerna organisationen förväntade sig från dem. Detta har resulterat i att ENCE nu låtit sin finska femma gå, för att ta ett steg tillbaka från scenen.

"ENCE har tillsammans med sitt CS:GO lag valt att gå skilda vägar. Vi rekryterade vårt senaste CS:GO-lag, med unga och en aning oerfarna spelare, för att ge dem en stabil grund att bygga på. Det har, under de senaste månaderna, visat sig att det finnes brist på driv och motivation inom laget för att de ska nå de nivåer vi som organisation hoppats nå.

Efter ett flertal försök [att lösa problemet] har laget och organisationen funnit situationen svår att vända och har därför valt att gå skilda vägar. ENCE fortsätter sträva efter att vara främst inom professionell esport i Norden och vi kommer fortsätta kämpa mot vårt mål. Istället för att räkna bort CS:GO, kommer vi fokusera på att finna den bästa matchningen för vår organisation och dess utgångsläge inom finsk CS, så som det borde vara", kommenterar Juha "aNGeldusT" Kurppa via organisationens webbsida.

Organisationen förklarar att de kommer fortsätta hålla ögonen öppna för ett finländskt lag. De kommer inte söka aktivt utan snarare ta ett steg tillbaka för att invänta ett lag som kan göra dem rättvisa. ENCE vill inte bara erhålla Finlands främsta lag, utan de vill även ha möjligheten att bli stora internationellt med den valda laguppställningen.

ex-ENCE eSports

Finland Tony "arvid" Niemelä
Finland Joel "joel b" Borgström
Finland Simo "Leaf" Mykkänen
Finland Mikael "ociriz" Karkinen
Finland Ville "rEplan" Ijäs

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..