×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamhack Open

Fnatic tar ner Immortals — finalklara på DreamHack Summer

1
Efter tre kartor — med ett ensidigt avslut — har Fnatic avancerat till final på DreamHack Summer 2017, där SK Gaming väntar.
Hemmahoppet lever i allra högsta grad — blågula Fnatic är klara för DreamHack Summer-final i Jönköping efter att ha besegrat Immortals med 2-1 i kartor. Motståndet i finalen? Immortals landsmän i SK Gaming.

Svenskarna tappade sitt egna kartval

Semifinalens första karta var Inferno, vilket var svenskarnas val av spelplan. Det började dock inte fantastiskt då Fnatic förlorade pistolrundan och även det följande anfallet. Den första pinnen kom dock i runda tre, men möttes av ytterligare en rundförlust. Därefter fick svenskarna ett litet momentum som gav dem tre raka rundor, men snart var brassarna i förarsätet igen. Immortals knep fem raka rundor och säkrade en vinst i halvan när de knep en 8-4-ledning.

Vid detta tillfälle vände vinden återigen, och Fnatic vann de tre sista rundorna innan sidbytet. Vinstsviten fortsatte sedan inpå T-sidan då de vann pistolrundan, följande anti-eco-rundor och även halvans första vapenrunda. Detta gav dem en 11-8-ledning, och de höll i sig ända upp till 13-11. Då tog det dock stopp för hemmahoppet, och Immortals malde in fem raka rundor för att knipa kartan med 16-13.

Kvitterade på Immortals karta

Med kniven mot strupen behövde Fnatic kliva fram på Immortals kartval Overpass. Det började bra med en vunnen pistolrunda som anfallare, men snabbt kvitterade brassarna till 3-3. Efter att lagen vunnit ytterligare en var sin runda började Fnatic springa iväg med fyra raka rundvinster, och trots några jabbar från Immortals var det svenskarna som hade en 9-6-ledning i halvtid.

Den följande halvan öppnade med att Immortals vann sin pistolrunda som anfallare, men Fnatic svarade direkt med ett köp som vände matchbilden helt och hållet. Ledningen utökades till 12-7, och så snart Immortals fick sin andra T-runda på poängtavlan svarade svenskarna kvickt igen. Snart var de uppe i en 15-8-ledning, och det tog bara ytterligare två rundor innan kartkvitteringen blev verklighet.

Avgjorde på Mirage — med besked

Den avgörande kartan i serien landade på Mirage, och det var väldigt snabbt tydligt vilka som hade självförtroendet. Efter tre snabba USP-S-headshots från Olof "olofmeister" Kajbjer vann Fnatic pistolrundan som försvarare och gick upp i en 3-0-ledning. Immortals svarade förvisso i kartans första vapenrunda, men efter det tog det stopp. Fenomenalt spel från svensklaget gav dem elva raka rundvinster därefter, vilket innebar en massiv 14-1-ledning inför sidbytet. Fnatic gick sedan och vann pistolrundan som anfallare, och snart var det klappat och klart — det blir ett svenskt lag i final.

Brasilien Immortals vs. Sverige Fnatic
Immortals: boltz, HEN1, kNg, LUCAS1, steel
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

Ytterligare brasilianskt motstånd i final

Härnäst väntar det stora avgörandet, där Fnatic kommer att möta SK Gaming, som gick till final genom att besegra CLG tidigare under måndagen. Sagda finalmatch är schemalagd att dra igång 19:00, och vinnaren kommer att åka hem 50 000 dollar, alltså cirka 436 000 kronor, rikare.

Brasilien SK vs. Sverige Fnatic
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..