×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSFragbite

Gatherdags i montern — kvarvarande priser tävlas ut!

1
Det har blivit dags att rensa den Fragbite-roddade Battle of the Streamers-montern på priser, och vi uppmanar alla till att ta del av den gather vi arrangerar.
DreamHack börjar närma sig sitt slut, och med bara ett par timmar kvar av expo-området arrangerar Fragbite en gather i Knorr-montern, där finalen av Battle of the Streamers spelades. Tävlingen har plats för tio personer, som helt enkelt kommer att spela en traditionell fem-mot-fem-match på Shark Gaming-datorerna vi har i montern.

Tävlingen liras på Shark Gaming-datorer.
Tävlingen liras på Shark Gaming-datorer.

Vinnarna av matchen kommer att få priser, bland annat en var sin musmatta från Xtrfy, medan det även finns ett tangentbord att tävla ut. Exakt hur priserna fördelas är inte bestämt i skrivande stund, men Joakim "JoeAWESOME" Jansson kan gladeligen fylla er med information inför mötet.

Matchen kommer att spelas 16:00, och det är först till kvarn som gäller. Vill ni ta del av denna match är det bara att springa till Knorr-montern i expo-området och rycka i JoeAWESOME för information om hur du anmäler dig. Notera att det är fullt tillåtet att vara fem spelare som anmäler sig för att spela i samma lag!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..