×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

Fnatic avgör mot Gambit på övertid — kniper sista slutspelsplatsen

3
Efter en tämligen komfortabel 16-12-vinst på den inledande kartan hettade det till rejält på Inferno. Fnatic låg länge efter motståndarna i Gambit men lyckades till slut tvinga fram ett övertidsavgörande.
Fnatic hade chansen att säkra en semifinalplats redan under gårdagens vinnarmatch mot Counter Logic Gaming, men så blev det inte. Svenskarna åkte på en riktig svidande förlust då matchen avgjordes först efter 59 spelade rundor. Märk väl, det var en bäst av en karta-match. Under söndagskvällen fick de en ny chans då de ställdes mot Gambit i kampen om turnerings sista slutspelsplats.

Matchen inleddes på Train, den karta Fnatic spelade mot CLG igår, och svenskarna började som det försvarande laget. Till skillnad från igår gick det riktigt bra. Fnatic må ha förlorat matchens första pistolrunda men sedan kom de att rada upp rundvinsterna. Väl framme vid halvtidsvilan låg Fnatic i ledning med hela 12-3.

Gambit påbörjade sedan en upphämtning då det blev deras tur att försvara sig. Sex raka rundor vann det huvudsakligen kazakiska laget innan Fnatic lyckades bryta igenom deras försvar. Därefter tog det inte allt för lång tid innan saken var avgjord och Fnatic säkrade kartsegern med sffrorna 16-12.

Ny förlängning för Fnatic

Efter en kortare paus var lagen tillbaka i spelarbåsen och det hade blivit dags för dem att mötas på Inferno. Fnatic började återigen som det försvarande laget, men den här gången vann de pistolrundan. Gambit svarade dock upp direkt och sju rundor senare låg de i ledning med 7-2. Fnatic gav inte upp för det utan kunde snygga till siffrorna en del innan sidbytet. Ställningen i halvtid skrevs nämligen 8-7 till Gambit.

Gambit vann sedan matchens andra pistolrunda innan Fnatic säkrade den följande ecorundan. Där kunde det roliga ha tagit slut för Fnatic. Gambit drog ifrån genom att vinna fem raka rundor och ställde sig därmed på 14 vunna. Då kom upphämtningen. Fnatic vann fem raka rundor vilket innebar att de låg på 13, då säkrade Gambit runda sin femtonde runda. Fnatic vägrade dock låta dem avgöra, i stället kvitterade svenskarna till 15-15 och förlängning väntade.

Det blev inte tal om någon ny monstermatch, som den Fnatic förlorade igår. I stället fick vi, till hemmapublikens förtjusning, se svenskarna avgöra i förlängningens sista runda. Fnatic vann kartan med 19-17 och med det hela matchen.

Sverige Fnatic vs. Kazakhstan Gambit
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus

Fnatic blir alltså det sista laget att ta en slutspelsplats. Det innebär att de spelar i morgondagens andra semifinal, som börjar klockan 15:00. För motståndet står brasilianska Immortals. Den tidigare semifinalen, som går mellan Counter Logic Gaming och SK Gaming, är schemalagd till 12:00.

Ta en titt i vår tittarguide för att hitta hela schemat, samtliga resultat och annat nyttigt. Missa inte heller att spana in bildgalleriet från DreamHack Summer.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..