×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

SK Gaming tredje laget att ta sig till slutspel

1
Världsettorna SK Gaming är, med lite besvär, klara för semifinal under DreamHack Astro Open Summer. Laget vann aftonens möte med mousesports med 2-0 i kartor.
Multinationella mousesports fick sig en utmärkt start i den avgörande gruppspelsmatchen mot SK Gaming. Laget började som det anfallande laget på då matchen drog igång på Inferno och rusade upp till en 9-1-ledning. SK vaknade så sakteligen till liv mot slutet av halvan men fem rundor skiljde ändå de båda lagen åt i halvtid.

Underläget visade sig inte vara något större hinder för SK som även de visade prov på ett starkt anfallsspel. Efter 25 spelade rundor hade SK både gått ikapp och förbi mousesports, vilket då gav ställningen 14-11 till det brasilianska laget. I det läget blev det lite dramatik och avgörande föll först i kartans sista ordinarie runda. Vi fick då se SK Gaming säkra kartsegern med 16-14, vilket innebar att de stod med ena foten i slutspelet.

På Mirage började mousesports som försvarare, en uppgift som de skötte bra de inledande tre rundorna. Efter det kom SK att ta över nästan helt genom att vinna elva av de tolv kvarvarande rundorna. Läget såg med andra ord tufft ut för mousesports som behövde vinna sju raka rundor efter sidbytet bara för att kvittera.

Någon ny vändning blev det inte tal om, även om mousesports kämpade på för att minska avståndet till SK. De lyckades spela till sig ytterligare fem rundor, men samtidigt hade SK gått upp på 14 vunna. Närmare än så kom inte mousesports som fick se sig slagna sedan SK fastställt slutresultatet till 16-9.

Brasilien SK vs. Europa mousesports
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
mousesports: chrisJ, denis, loWel, oskar, ropz

Det betyder att SK Gaming ställs mot ett, för dem, välbekant motstånd i morgondagens semifinaler. Det i egenskap av Counter Logic Gaming. Aftonens motståndare, mousesports, däremot har gjort sitt för denna turnering. Därmed har vi kommit fram till dagens sista match. Det innebär att det har blivit dags för Fnatic att göra upp med Gambit Esports om den sista platsen till morgondagens semifinaler.

Sverige Fnatic vs. Kazakhstan Gambit
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus

I vanlig ordning hittar ni schema, resultat, länkar och annat användbart i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..