×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

Gambit klara för gruppavgörandet — Cloud9 utslagna

1
Gambit Esports såg till att ge sig själva upprättelse efter gårdagens förlust mot CLG då de under söndagen besegrade Cloud9 med 2-0. Det innebär att Cloud9 har gjort sitt i CS:GO-turneringen i Jönköping.
I den andra matchen för dagen fick vi se ett anfallande Cloud9 öppna starkt på Train. För motståndet stod Gambit, som lyckades vinna matchens första ecorunda men som trots det fick se Cloud9 gå upp till en 5-1-ledning. Därefter klev Gambit in i matchen på allvar och övertog ledningen. Det blev dock inte särskilt långvarigt. Cloud9 fortsatte att samla på sig rundor mot slutet av halvan och låg i ledning med 9-6 i paus.

Den andra halvan började sedan med att Cloud9 plockade de två första rundorna, sedan handlade det mesta om Gambit. Östeuropéerna vann åtta raka rundor innan Cloud9 lyckades sticka mellan med med en rundvinst. Fler rundor blev det dock inte för amerikanerna som fick se sig besegrade med 16-12.

Start första halva avgörande

Matchen flyttades sedan över till Cache, den här gången med Gambit börjandes som det anfallande laget. Däremot var det Cloud9 som vann kartans första pistolrunda. Redan i rundan efter utjämnade Gambit till 1-1. Nästa runda svängde det igen då Cloud9 gick upp till 2-1. Efter det kom det mesta att handla om Gambit under resterande del av halvan. I halvtid hade de säkrat en massiv 12-3-ledning.

Den stora uppförsbacken till trots kunde Cloud9 rätt snabbt närma sig sina motståndare på resultattavlan efter sidbytet. Amerikanerna vann sju av de åtta inledande rundorna av halvan. Gambit vann sedan två snabba rundor efter varandra och skaffade sig med det matchboll. Cloud9 lyckades fördröja den kommande förlusten med en runda innan Gambit fastställde slutresultatet till 16-11.

Kazakhstan Gambit vs. Usa Cloud9
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k

Cloud9 har alltså gjort sitt för den här turneringen. Det betyder samtidigt att vi nu vet hur båda dagens kvarvarande matcher kommer att se ut. Först ut är mötet mellan SK Gaming och mousesports. Därefter har det blivit dags för svenskarna i Fnatic att ta sig an Gambit.

Brasilien SK vs. Europa mousesports
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
mousesports: chrisJ, denis, loWel, oskar, ropz
Sverige Fnatic vs. Kazakhstan Gambit
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus
* Matchtiden för Fnatic-matchen kan komma att justeras.

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..