×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

mousesports skickar hem Singularity efter två jämna kartor

1
Det krävdes bara två kartor för att skilja Team Singularity och mousesports åt i söndagens första match i Jönköping. Någon promenadseger handlade det ändå inte om för mousesports, som vann drabbningen, då båda kartorna var riktigt jämna.
Den andra dagen av DreamHack Astro Open-turneringen i Jönköping är igång. Först ut för dagen var förlorarmatchen för grupp A, mellan Team Singularity och mousesports.

Matchen tog sin början på Nuke, med danska Singularity som det försvarande laget. Fem rundor in i kartan låg just Singularity i ledning med 4-1, men då växlade mousesports upp. Laget vann nio av de kvarvarande tio rundor före paus och skaffade sig därmed ett övertag med 10-5 inför den andra halvan.

Den andra halvan av kartan började med att mousesports vann pistolrundan, därefter vann Singularity fyra raka rundor och reducerade därmed mousesports försprång till endast en runda. Lite väl nära tyckte mousesports som drog ifrån ytterligare och gick upp på 13 vunna rundor. Singularity kunde dock fortsätta sin upphämtning och fem rundor senare hade de övertagit ledningen. Till ingen nytta. Kartans två sista rundor gick nämligen till mousesports som säkrade segern med 16-14 i den sista ordinarie rundan.

Till den andra kartan flyttades händelserna över till Mirage, den här gången med mousesports som det försvarande laget under den första halvan. Singularity vann precis som på Nuke kartans första pistolrunda, fast den här gången svarade mousesports upp direkt. Efter att ha vunnit den första ecorundan säkrade de ytterligare sex raka rundor. Singularity utjämnade sedan siffrorna något innan mousesports åter ryckte och la sig därmed tre rundor före sina motståndare inför sidbytet.

Då spelet återupptogs efter en kortare paus fick vi se mousesports, nu som det anfallande laget, vinna de första tre rundorna av den andra halvan. Dårefter blev det lite mer svängigt och Singularity, som var farligt nära att slås ut ur turneringen, reducerade till ställningen 10-13. Fördel mousesports. Två rundor senare hade mousesports dessutom gått upp på 15 vunna rundor och skaffade sig därmed fem matchrundor. Singularity klamrade sig fast ytterligare tre rundor innan mousesports slutligen kunde fälla avgörandet.

Danmark Singularity vs. Europa mousesports
Singularity: Console, Inzta, Lukki, refrezh, Ryxxo
mousesports: chrisJ, denis, loWel, oskar, ropz

Team Singularity blir alltså det första laget att lämna turneringen, samtidigt som mousesports ställs mot SK Gaming senare under söndagen i kampen om en slutspelsplats. Först ska det dock spelas förlorarmatch för grupp B, i vilken vi ser Gambit Esports och Cloud9 drabba samman.

Kazakhstan Gambit vs. Usa Cloud9

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..