×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Immortals vinner brassemötet — klara för slutspel

1
DreamHack Astro Open-turneringen i Jönköping har fått sitt första slutspelslag. De brasilianska tvåorna, Immortals, besegrade storebror SK Gaming efter en lysande insats som anfallare på Cache.
Lördagskvällens brasilianska drabbning mellan världsettorna SK Gaming och Immortals blev sannerligen ingen jämn historia. Åtminstone inte till en början. Immortals startade matchen som det anfallande laget på Cache, en uppgift de kom att sköta exemplariskt. De brasilianska tvåorna hann vinna fyra raka rundor innan SK kunde säkra sin första. Glädjen blev dock kortvarig för SK som sedan fick se sina landsmän fortsätta bryta sönder det försvar som Gabriel "FalleN" Toledo och hans mannar ställde upp. Först vid ställningen 11-1 till Immortals kunde SK bryta motståndarnas momentum, därefter säkrade de halvans sista tre rundor. Ställningen i paus; 11-4 till Immortals.

Den andra halvan började på samma sätt som den första slutade. SK Gaming fick nämligen med sig tre raka rundor och hade med det minskat avståndet upp till Immortals till endast fyra rundor. Halvans första vapenrunda vanns dock av just Immortals som därmed ökade ledningen igen. SK klättrade visserligen upp på tio vunna rundor men Immortals var uppenbart fast bestämda att inte tappa sitt överläge. Vilket de inte heller gjorde. Immortals vann fyra raka rundor och med det var saken klar. De brasilianska tvåorna slog världsettorna, och landsmännen, SK och blev därmed det första laget att ta sig till slutspel i Jönköping.

Brasilien SK vs. Brasilien Immortals

Härnäst ska svenskarna i Fnatic göra upp med Counter Logic Gaming om att bli det andra laget som tar sig till slutspel. Matchen spelas, precis som den mellan Immortals och SK, i formatet bäst av en karta.

USA CLG vs. Sverige Fnatic

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..