×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Första hindret avklarat för Fnatic som spelar igen i kväll

2
Det blev seger för Fnatic i lagets inledande batalj mot amerikanska Cloud9. Efter en knapp ledning i halvtid och ett tidigt underläge i den andra halvan lyckades svenskarna vända på steken för att säkra en plats i kvällens vinnarmatcher.
Det gick bra för Fnatic, som började som det anfallande laget på Mirage, i inledningen av lagets match mot Cloud9. Åtta rundor in i matchen låg svenskarna i en sex rundor stark ledning, bland annat tack vare att de vann pistolrundan samt de följande ecorundorna. I det läget hände något och Cloud9 började att ta hämta in försprånget. Det så pass att ställningen i paus var knappa 8-7 till Fnatic.

Efter sidbytet var det Cloud9 som öppnade bäst. Amerikanerna vann fyra raka rundor och låg plötsligt i ledning med 11-8. Fnatic vägrade att låta sig besegras så enkelt och hade snabbt kvitterat till 11-11. Svenskarna fortsatte sedan att samla på sig rundor och kunde till slut vinna matchen med 16-12.

Sverige Fnatic vs. USA Cloud9

Med ovan match avklarad har det blivit dags att utse turneringens först två slutspelslag. Den första vinnarmatchen blir ett brasilianskt derby då SK Gaming och Immortals ställs mot varandra. Därefter väntar ett möte mellan dagens överraskningslag, Counter Logic Gaming, och Fnatic. Båda matcherna spelas i formatet bäst av en karta.

Brasilien SK vs. Brasilien Immortals
USA CLG vs. Sverige Fnatic

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..