×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

SK vinner öppningsmatchen av DreamHack Summer

1
Huvudturneringen vid DreamHack Summer 2017 har dragit igång och den första matchen har nu avgjorts.
Öppningsmatchen gick mellan de brasilianska världsettorna SK Gaming och danska Team Singularity, som tog sig till turneringen genom det europeiska kvalet. Skådeplats för matchen bestämdes till Cobblestone med SK på den försvarande sidan under den första halvan. Det var även just SK som öppnade bäst. Laget vann de tre inledande rundorna innan SIngularity slog tillbaka. Danskarna lyckades vinna hela sex raka rundor innan SK knep lagets första riktiga vapenrunda. Ställningen efter den första halvan fastställdes slutligen till 8-7, i SK Gamings favör.

Singularity lyckades kvittera till 8-8 direkt efter sidbytet, genom att vinna matchens andra pistolrunda. SK tänkte dock inte låta danskarna ta ledningen igen. Det brasilianska laget vann den följande ecorundan och ångande sedan på fram till ställningen 14-8. Singularity säkrade sedan sin nionde runda, vilket även kom att bli den sista de fick med sig. Två rundor senare hade SK avgjort.

Brasilien SK vs. Danmark Singularity

Med det har det nu blivit dags för den första matchen i grupp B. Där ser vi östeuropeiska Gambit ta sig an vinnarna av det nordamerikanska DreamHack-kvalet, Counter Logic Gaming. För dig som väntar på att Fnatic ska kliva in i turneringen så får du vänta ytterligare några timmar. Det svenska laget spelar sin första match först klockan 17:30.

Kazakstan Gambit vs. USA CLG

Ett fullständigt schema, inklusive samtliga resultat, och annan matnyttig information hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..