×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

FaZe klara för ESL One New York

1
Det tredje laget inför ESL One New York som spelas i september har offentliggjorts, och det är inget mindre än Finn "karrigan" Andersens femma i FaZe Clan.
ESL har offentliggjort det tredje laget som kommer att spela under ESL One New York i september. Natus Vincere och Virtus.pro får sällskap av Nikola "NiKo" Kovačs FaZe Clan i jakten om titeln.

Den europeiska femman har sedan de plockade upp Finn "karrigan" Andersen och Kovač tagit sig till final under både IEM Katowice och IEM Sydney, men snubblat på målsnöret under båda turneringarna. Lagets första vinst var under finalerna av den tredje säsongen av StarLadder i-League StarSeries där de slog mästarna i Astralis.

ESL One New York

CIS Natus Vincere
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan

ESL One New York spelas den 14-17 september direkt från Brooklyn's Barclays Center i New York, USA. Den officiella prissumman har ännu inte offentliggjorts, men kan bli ännu en turnering i riktningen mot Intel Grand Slam.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..