×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

REZ ryktas vara på väg bort från Epsilon — NiP och Godsent bland intressenterna

3
Fredrik "REZ" Sterner ryktas vara på väg ut ur Epsilon eSports. Organisationer som NiP Gaming och Godsent sägs vara bland intressenterna av det unga stjärnskottet.
I början av november 2016 förlorade Epsilon eSports Joakim "disco doplan" Gidetun till Fnatic. Fyra månader senare förlorade organisationen William "draken" Sundin till NiP Gaming. Cringe Gods har blivit en svensk guldgruva, vilket André "rich" Åkerblom nämnde i en krönika som publicerades strax efter att Sundin officiellt blivit en ninja.

Nu är det Fredrik "REZ" Sterner som blivit de svenska organisationernas huvudfokus, i alla fall enligt källor till nyhetssajten Slingshot Esports. Enligt sajten har stjärnskottet fått erbjudande både från NiP Gaming och Godsent. Epsilon har satt spelarens utköpspris på 200 000 dollar, motsvarande cirka 1,7 miljoner kronor, vilket kan vara en orsak till att inget kontrakt ännu skrivits.

Den 19 år gamla spelaren har varit en del av Epsilon i ungefär 14 månader och utköpsbeloppet anses högt för en spelare som varit en del av scenen under så pass kort tid. Beloppet kan ha att göra med den beröm han fått från stjärnor som Olof "olofmeister" Kajbjer, Robin "flusha" Rönnquist och Markus "Kjaerbye" Kjærbye som alla menade att Sterner var den största talangen inom scenen i HLTV.org:s artikelserie Top 20 Players of 2016.

Sterner sägs lämna laget inom en snar framtid, om Epsilon och någon av de intresserade organisationerna kommer fram till en överenskommelse. Laget består just nu endast av tre spelare. Simon "atter" Atterstam har testspelat för laget sedan Copenhagen Games 2017, men om han kommer få en permanent plats i laget finns där ingen information kring.

Epsilon eSports

Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige Fredrik "freddieb" Buö
Sverige André "BARBARR" Möller

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..