×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Crowns vinner Birdie 27 över PopcornPlokker$

3
Mattias "bENNY" Rosbäck återvände till Crowns Esports Club med ett nytt herrlag och laget debuterade under Birdie 27. Debuten gick hela vägen och de stod som vinnare över Joakim "disco doplan" Gidetuns PopcornPlokker$.
Crowns Esports Club debuterade under Birdie 27 med sitt nya herrlag, en turnering som ledde till vinst för svenskarna. Mattias "bENNY" Rosbäcks femma stod tidigt som favoriter och laget tog sig felfritt genom 100 000 kronors-turneringen.

Den första semifinalen spelades mellan Crowns och PGB. Alexander "Blast" Hedlunds femma var dock ingen större chans för det nyligen offentliggjorda Crowns, som vann både Nuke och Cobblestone för att avancera till finalen. Den andra semifinalen stod mellan PopcornPlokker$ och U4X, även denna match togs endast till två kartor där Joakim "disco doplan" Gidetuns lag avancerade.

Sverige Crowns vs. Sverige PGB
Crowns: downie, bENNY, darti, Zitte, decent
PGB: Blast, LBNS, Awien, Phaai, GTB
Sverige PopcornPlokker$ vs. Sverige U4X
Popcorn: disco doplan, kedo, NIBBE, VORTEX, epok
U4X: WAKEE, Spywar, hOLMBERG, eptic, izk

Finalen började på Cache där Simon "downie" Storm visade vad han gick för i femte rundan, när han fick fyra snabba frags som försvarare med en M4A4. Trots djärva försök var det Dennis "epok" Cicic som tog hem kartan åt sitt lag efter en 1vs1-duell på bombplats A.

Efter en paus gick lagen in på finalens andra karta, Inferno, som började med en stark ace i pistolrundan av Storm. Joachim "darti" Fornstedt försökte ta nästkommande runda efter en 1vs2-situation, men hade inte tid att desarmera bomben. Crowns fortsatte sin ledning och vann till slut kartan.

Den tredje kartan började bra för PopcornPlokker$ efter tre USP-frags av Niclas "NIBBE" Öman, men detta var inte tillräckligt då Crowns tog en större ledning genom hela kartan. Fornstedt vann en 1vs3-situation för att vinna den femtonde rundan, och Crowns tog hem den sista för att vinna turneringen.

Sverige Crowns vs. Sverige PopcornPlokker$
Crowns: downie, bENNY, darti, Zitte, decent
Popcorn: disco doplan, kedo, NIBBE, VORTEX, epok

Resultat

1. Sverige Crowns Esports Club (50 000 kronor)
2. Sverige PopcornPlokker$ (20 000 kronor)
3. Sverige U4X (10 000 kronor)
4. Sverige PGB (8 000 kronor)
* Prispotten delades ut både i checkar och hårdvara


Artikelbild: King Of Nordic

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..