×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Faceit

Faceit: Vi bannar 142 spelare om dagen för fusk

2
Den världsledande plattformen Faceit har nyligen laserat sin fulla klient och i samband med öppningen av ytterligare beta-platser släppte skaparna siffror över hur många användare som bannats för fusk sedan december 2016.
För sex år sedan öppnade Faceit upp sina dörrar för spelare världen över och i dag är plattformen ledande inom diverse PvP multiplayer-spel. Nästan sex miljoner användare nyttjar sajten som står bakom över 2000 turneringar och fem miljoner spelade matcher per månad. För ungefär en vecka sedan släppte plattformen dessutom sin nya klient, och i fredags adderades fler platser till den privata beta-testningen.

Utöver finslipningen på den nya klienten, arbetar även Faceit aktivt med att förbättra sitt anti-fusksystem både gällande effektivitet och snabbhet. De vill att systemet ska lokalisera fusk och att användare som försöker nyttja dessa ska bli bannade snabbare. För att ge användarna en överblick kring hur systemet arbetar, släppte plattformen i fredags siffror över antalet bannade användare.

Sedan lanseringen av systemet i december har totalt 20 653 användare blivit bannade, vilket innebär att de bannar 142 spelare per dag. Enligt plattformen har hela 7 723 konton blivit bannade redan under sin första match, men i snitt har en fuskare spelat hela 33,4 matcher innan deras konto blir lidande, och totalt blir 58% av fuskarna avstängda vid sin femte spelade match. Cirka 46,5% av de avstängda kontona har varit aktiva i fem, eller färre, dagar innan de rapporterats.

Har du stött på fuskare via Faceit?

1112 personer har röstat

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..