×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LGB Female, yzn och Pani i nysatsning — presenterar Planet Odd

2
ESU Masters-aktuella LGB eSports slår sig samman med kända streamingprofiler, där bland Yacine "yzn" Laghmari, för att skapa en ny organisation baserad i Sverige; Planet Odd.
Ett antal streamers samt LGB eSports har på senare tid publicerat ett flertal bokstäver via sociala medier, och i fredags offentliggjordes det slutgiltiga ordet; Planet Odd. En ny organisation byggd utifrån LGB eSports och välkända ansikten inom esport.

"Planet Odd är som en stor digital familj bestående av fantastiska spelare och streamers. Vi i Planet Odd älskar Esport och vill därför skapa något för båda spelare och fans. Vi vill ge spelare trygghet i den annars rätt svåra branschen som Esporten är och för fansen vill vi skapa en känsla av närhet till våra lag och spelare via unikt innehåll i alla våra kanaler.

Vi är supernöjda med vår lansering och glada för all den positiva feedback vi redan fått! Detta är dock bara början, vi har massa spännande nyheter på gång", berättar Jonas Axelsson, på Planet Odd, för Fragbite.

Organisationens CS:GO-lag består av fem rutinerade kvinnor, med en längre historia inom scenen. Laget har tidigare spelat som LGB eSports och har bland annat kvalificerat sig till ESU Masters, damturneringen under DreamHack Summer, med en prispott på 140 000 kronor.

Planet Odd Female

Sverige Lizette "L.K.S" Scheich
Norge Matilde "Mattye" Wiik
Norge Hege "Hedje" Botnen
Frankrike Sophia "Kim" Benfakir
Frankrike Meyssa "Missa" Bellouati

Organisationen kommer även agera nytt hem för tre toppspelare inom Blizzards Hearthstone. Laguppställningen består av Sebastian "Xixo" Bentert, Kim "Surrender" Jung-soo samt Frederik "Hoej" Nielsen, som alla tidigare representerat bland annat Natus Vincere.

Daniel
Daniel "Pani" Aicardi visade stolt upp sin nya organisation under invigningen. Foto: Planet Odd

Utöver dessa två lag erhåller den nystartade organisationen fem kända streamers. Där bland Battle Of The Streamers-aktuella Yacine "yzn" Laghmari och Daniel "Pani" Aicardi, som båda är välkända inom den svenska communityn.

Planet Odd Streamers

Sverige Daniel "Pani" Aicardi
Sverige Yacine "yzn" Laghmari
Sverige Tobias "Tejbz" Öjerfalk
Sverige Igor "TheCourtCast" Bornebusch
Tyskland Sascha "Teldo" Busch


Artikelbild: Planet Odd

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..