×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-StrikeCSMajor

Fyra svenska femmor i kvällens slutna minor-kval

1
NiP Gaming, Epsilon eSports, Passions och Fnatic Academy. Fyra svenska femmor spelar i kvällens slutna kval om en plats i den europeiska minorn. Här är de första matcherna samt information kring lagens senaste prestationer.
Det är dags att avgöra vilka lag som kommer spela i den europeiska minorn. Ikväll 19:00 kommer åtta inbjudna och åtta kvalificerade lag spela det slutna minor-kvalet som skickar åtta av dessa till minorn i Rumänien. Samtliga matcher börjar 19:00 och spelas om bäst av en karta.

I kvalet finnes fyra lag som stolt bär upp den svenska flaggan, NiP Gaming, Epsilon eSports, Passions och Fnatic Academy. I kvällens matcher ser vi inte bara ett svenskt akademilag, utan även ett danskt i form av North Academy med Nicolai "glace" Jensen i spetsen.

Heroic vs. Outlaws

Outlaws kom från ingenstans och har sedan de formades i september 2016 vunnit över lag som Tricked Esport, Bindary Dragons och Epsilon eSports. Heroic har, trots lika resultat mot Na'Vi i sina senaste ESL Pro League-matcher, varit i bra form på senare tid men de lär inte ha det speciellt lätt mot Outlaws.

Senast de två lagen spelade mot varandra var i det öppna IEM Katowice-kvalet tidigare i år. Då öppnade den bulgariska femman med en 16-14 vinst på dust2. De två nästkommande kartorna visade sig vara till, den näst intill helt, danska femman. Outlaws svaga punkt mot Andreas "MODDII" Fridhs femma var, under IEM-kvalet, på Nuke som de förlorade 5-16.

Danmark Heroic vs. Bulgarien Outlaws
Heroic: Snappi, MODDII, valde, niko, JUGi
Outlaws: CeRq, SPELLAN, Rock1nG, NK4Y, niki1

NiP Gaming vs. iGame.com

Sverige möter Finland under sin öppningsmatch. NiP Gamings resultat har varierat sedan nyförvärvet William "draken" Sundin blev en del av femman. Inte minst under lagets senaste ECS-matcher där de spelade lika mot både Team EnVyUs och landsmännen i Fnatic. Men ninjorna vann trots allt sina två senaste matcher mot HellRaisers i ESL Pro League.

iGame.com har ännu aldrig tidigare ställts mot tittarfavoriterna, men det lär utan tvekan bli en hektisk match. Den finska femman har vunnit sju av sina tio senast spelade kartor, de har endast förlorat mot Outlaws samt en av tre kartor mot franska MeMyself&I i den öppna kvalomgången.

Sverige NiP Gaming vs. Finland iGame.com
NiP: GeT_RiGhT, Xizt, f0rest, friberg, draken
iGame: ZOREE, SAGGERTON, juho, xseveN, sAw

Team EnVyUs vs. Passions

Franska Team EnVyUs, som formades ur askan efter de drastiska förändringarna inom tidigare EnVyUs och G2, har inte varit på topp på senare tid. De förlorade sina fyra senast spelade kartor, mot FaZe Clan och Astralis, men har trots allt kunnat bevisa att de kan slå världstopparna i ESL Pro League.

Passions är de svenska under-dogsen som inte är speciellt kända men som hjärtat klappar för inom den svenska communityn. Aron "xajdish" Fredrikssons femma har inte heller varit helt felfria på senare tid. De förlorade 1-2 mot Team Singularity samt i förlängning mot bulgariska Imperial, men har visat vad de går för med vinst mot bland annat ALTERNATE aTTaX.

Frankrike Team EnVyUs vs. Sverige Passions
EnVy: SIXER, Happy, RpK, xms, ScreaM
Passions: hampus, RuStY, FREDDyFROG, Relaxa, xajdish

BIG vs. North Academy

BIG har, precis som NiP Gaming, varit väldigt "hit och dit" i sina matcher. Men de har utan tvekan tagit sig an höjdarna och dessutom vunnit, inte minst 2-0 mot Virtus.pro men även mot Godsent och Splyce. Lagen de haft svårt mot har varit PENTA och nu senast HellRaisers.

Av sina tio senaste kartor har North Academy vunnit sju, bland annat mot Team Dignitas, men fått lida mot bland annat Passions. Under Copenhagen Games 2017 tog sig laget, på hemmaplan, till semifinalerna efter en stark vinst mot Team LDLC innan de miste finalen till Dreamchasers.

Tyskland BIG vs. Danmark North Academy
BIG: gob b, LEGIJA, tabseN, nex, keev
North A: glace, LOMME, gade, mertz, acoR

Nicklas
Nicklas "gade" Gades femma tar sig an BIG i kvällens öppningsmatch.

Team LDLC vs. Fnatic Academy

Team LDLC har, av sina fem senaste matcher, spelat tre av dessa mot Team Kinguin vilka de vunnit mot. De två senare spelades mot Team EnVyUs i ESL Pro League där Kevin "Ex6TenZ" Droolans femma dessvärre fick lida.

Fnatic Academy har däremot spelat väldigt bra med vinster mot Passions, Binary Dragons och fightclub. Det enda laget femman förlorat mot är den tidigare lagkamraten Aleksandr "jayzaR" Zarkovic Polaris Gaming. Lagen har tidigare spelat mot varandra och enligt statistiken är det LDLC som har ett markant övertag. Den europeiska mixen har vunnit hela fem av de senaste sex spelade kartorna mot det svenska akademilaget.

Europa Team LDLC vs. Sverige Fnatic Academy
LDLC: ALEX, Ex6TenZ, to1nou, Maniac, mistou
Fnatic A: PlesseN, Jayzwalkingz, Bååten, Golden, Karus

Team Kinguin vs. Team Dignitas

Team Kinguin möter Team Dignitas, där de senare ser ut att ha ett övertag enligt statistiken. Senast Kinguin vann en karta var mot Passions, i en match de trots allt förlorade, på Mirage i början av månaden. Team Dignitas däremot vann sin senaste match förra veckan mot estländska WASD.

Polen Team Kinguin vs. Norge Team Dignitas
Kinguin: Hyper, SZPERO, mouz, MICHU, rallen
Dignitas: fox, RUBINO, jkaem, cromen, TENZKI

Space Soldiers vs. Tricked Esport

Den turkiska femman har funnit fyra av sina fem senast spelade matcher där den enda förlusten gick till PENTA i ESEA Premier. Två av lagets spelare, Can "XANTARES" Dörtkardeş och Buğra "Calyx" Arkın, spelade även i HTC 2v2 Invitational där de hamnade på en tredjeplats.

Tricked Esport har det dessvärre inte gått lika bra för, med endast en vunnen match av fem, denna mot Epsilon eSports i Hellcase Cup 4. Michael "Friis" Jørgensens lag har bland annat tagit stryk av Team Singularity, Outlaws och G2 Esports. De två lagen möttes i slutet av februari i Razer Rising Stars Europe Season 1 där de spelade lika, 16-9 på Overpass och 19-22 på Cobblestone.

Turkiet Space Soldiers vs. Danmark Tricked Esport
Space: DESPE, paz, XANTARES, MAJ3R, Calyx
Tricked: Friis, AcilioN, HUNDEN, es3tag, b0RUP

Epsilon eSports vs. PENTA

Den svenska femman har inte vunnit en enda av sina fem senast spelade matcher. Senast laget vann en karta var under Copenhagen Games mot BIG, en match som trots allt slutade i förlust och de tvingades lämna turneringen. Kvalet spelas med Simon "atter" Atterstam, som testspelat för laget sedan turneringen i Köpenhamn, samt Casper "cadiaN" Møller.

PENTA däremot har vunnit en hel del på senaste, bland annat lyckades de slå ner Virtus.pro till ESEA Premier inför nästkommande säsong från ESL Pro League. Laget har förlorat mot HellRaisers, men vunnit mot lag som BIG, Splyce och Godsent. Senast lagen möttes var i ESEA Premier i mars månad, då vann svenskarna 16-12.

Sverige Epsilon eSports vs. Europa PENTA
Epsilon: REZ, freddieb, BARBARR, atter, cadiaN
PENTA: kRYSTAL, suNny, zehN, innocent, HS

Den europeiska minorn kommer spelas den 15-18 juni i Bukarest, Rumäninen. Turneringen har en prispott på 50 000 dollar, motsvarande cirka 438 900 kronor, samt tre platser till offline-kvalet till PGL Major Kraków 2017.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..