×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-StrikeCSESL

Virtus.pro trillar ur ESL Pro League

1
De kallas ofta för den polska plogen, men i ESL Pro League har Virtus.pro sannerligen inte plogat sig fram under den senaste säsongen. Laget slutade på sista plats under den ordinarie säsongen och under pågående kvalprocess blev det igår klart att laget trillar ur serien.
Ett annat lag som hade det tufft under den nyligen avslutade EPL-säsongen är HellRaisers. Laget - som består av två ukrainare, två slovaker och en ungrare - slutade näst sist och tvingades även de kvala. De andra två lagen som deltar i kvalprocessen, Penta Sports och BIG, kommer båda två från serien under EPL, det vill säga ESEA Premier. Kvalet spelas med ett dubbelt slutspelsträd där vinnarna av den övre finalen och den nedre finalen båda erhåller en plats i nästa säsong av ESL Pro League.

I öppningsomgången ställdes HellRaisers mot Penta, som bland annat har tysken Kevin "kRYSTAL" Amend och finländaren Miikka "suNny" Kemppi i laget. Matchen blev en rätt så ensidig historia då HellRaisers vann två raka kartor med siffrorna 16-7 och 16-8. Strax därpå gick Virtus.pro en omgång med BIG i vad som kom att bli en något jämnare matchserie, även om också den endast krävde två kartor. BIG inledde matchen med att vinna Inferno med 16-12 innan de slutligen säkrade Cobblestone med jämna 16-14. Förlusten i öppningsmatchen innebar att Virtus.pro hängde riktigt löst.

Europa HellRaisers vs. Europa Penta Sports
HR: ANGE1, bondik, DeadFox, STYKO, Zero
PS: HS, innocent, kRYTSTAL, suNny, zehN
Polen Virtus.pro vs. Tyskland BIG
VP: byali, NEO, pasha, Snax, TaZ
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN

Virtus.pro åker på ny förlust

Kvalets andra omgång inleddes med förlorarmatchen mellan Penta och Virtus.pro. En riktigt viktig match då förlorarna missar chansen att spela i EPL nästa säsong. Tråkigt nog för alla Virtus.pro-fans där ute var det Penta som öppnade matchen bäst. De vann den första halvan av Inferno, spelandes som anfallare, med hela 10-5 och kunde slutligen säkra kartsegern med övertygande 16-7. När de därefter vann Train med samma siffror stod det klart att Virtus.pro har gjort sitt i ESL Pro League för den här gången.

På den övre halvan av slutspelsträdet gjorde BIG och HellRaisers upp om vilket lag som skulle bli det första att knipa en plats till nästa säsong av EPL. Efter en spelad karta var det tyska BIG som låg bäst till, detta efter att ha vunnit på Cobblestone med 16-10. HellRaisers lyckades dock vända på steken genom att vinna de följande två kartorna med 16-9 och hela 16-2. HellRaisers behåller med andra ord sin plats i EPL, samtidigt som BIG nu gör upp om den andra EPL-platsen med ESEA Premier-motståndarna Penta Sports.

Europa Penta Sports vs. Polen Virtus.pro
PS: HS, innocent, kRYTSTAL, suNny, zehN
VP: byali, NEO, pasha, Snax, TaZ
Europa HellRaisers vs. Tyskland BIG
HR: ANGE1, bondik, DeadFox, STYKO, Zero
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN

Kvalets sista match, den mellan BIG och Penta Sports, avgörs redan vid klockan 16 idag, torsdag. Precis som tidigare matcher avgörs den i formatet bäst av tre. Den som vill följa matchen live gör det lättast genom ESL:s officiella Youtube-kanal för CS:GO.

Tyskland BIG vs. Europa Penta Sports
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN
PS: HS, innocent, kRYTSTAL, suNny, zehN

När får vi se Virtus.pro i EPL igen?

125 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..