×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Tricked ersätter än en gång Gambit

1
Tricked Esport ersätter än en gång Gambit, denna gång i det slutna kvalet till ESL One Cologne då det kazakstanska laget valt att prioritera förberedelserna inför den kommande majorn samt DreamHack Open Summer.
Gambit gav under gårdagen upp sin plats i det slutna kvalet till ESL One Cologne eftersom femman prioriterar förberedelserna inför nästa major samt DreamHack Open Summer och en semester.

Det kazakstanska laget ersätts av Tricked Esport som där med får ett försprång i kvalet, med sin premiärmatch i kvartsfinalerna. Detta är andra gången Tricked Esport ersätter Gambit, då de ersatte laget under DreamHack Open Tours i början av maj.

Runda om 12

Tyskland BIG vs. CIS FlipSid3 Tactics
Norge Team Dignitas vs. Vitryssland K29
Norge Polaris Gaming vs. Polen Team Kinguin
Turkiet Space Soldiers vs. Bulgarien Outlaws

Kvartsfinaler

Danmark Heroic vs. Världen BIG/FlipSid3
Danmark Tricked Esport vs. Världen Dignitas/K29
Sverige Godsent vs. Världen Polaris/Kinguin
Frankrike Team EnVyUs vs. Världen Space Soldiers/Outlaws

Detta betyder att Nicolai "HUNDEN" Petersens lag kommer möta antingen Team Dignitas eller vitryska K29 i sin första match på söndag. Det slutna kvalet spelas den 21-22 maj och skickar ett lag vidare till huvudturneringen som har en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2 195 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..