×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-StrikeCSDreamhack Open

Gambit och Fnatic klara för DreamHack Summer

1
Gambit är klara för ännu ett DreamHack-event i jakten på sin tredje Open-vinst tillsammans med svenska Fnatic. Nu återstår det endast fem platser till turneringen, varav två tar sig dit via de stängda kvalen.
Årets fjärde DreamHack Open-stopp tar plats i Sverige, närmare bestämt på Elmia i Jönköping i sommar. Brasilianska SK Gaming var det första av totalt sex inbjudna lag att offentliggöras och arrangörerna har nu offentliggjort ytterligare två.

Gambit vann förra årets DreamHack Open Winter över Renegades och tog under föregående månad hem sin andra Open-vinst när de vann över Immortals i finalen av DreamHack Open Austin. De står nu klara för sommarens upplaga av turneringen tillsammans med Olof "olofmeister" Kajbjers Fnatic. Innan svenskarna intar scenen på hemmaplan kommer de spela säsongsfinalerna av ESL Pro League i Dallas, Texas.

DreamHack Open Summer

Brasilien SK Gaming
Jorden Immortals
Kazakhstan Gambit
Sverige Fnatic
Jorden Invite
Jorden Invite
Europa EU Closed Qualifier
Jorden NA Closed Qualifier

DreamHack Open Summer spelas den 17-19 juni direkt från Elmia i Jönköping, Sverige och har en prispott på 100 000 dollar, motsvarande cirka 877 900 kronor. Totalt åtta lag kommer delta i turneringen, sex direktinbjudna lag och två kvalificerade. De övriga inbjudningarna, samt de inbjudna lagen till det stängda kvalet, väntas offentliggöras inom de närmsta dagarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..