×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Na`Vi-profilen starix till Team Spirit — värvar även ett akademilag

1
I mitten av mars fick den mångårige Na`Vi-profilen Sergey "starix" Ischuk lämna sin coachroll i organisationen på grund av bristande resultat. Nu står det klart att den 29-årige ukrainaren gör comeback som spelare, det i det ryska laget Team Spirit.
Sergey "starix" Ischuk hade spelat för Natus Vincere sedan början av 2010 då han den 17 mars 2015 lade tangentbordet på hyllan för att anta en coachroll inom organisationen. Knappt två år senare fick han slutligen lämna organisationen helt och nu står det alltså klart att Ischuk gör comeback som spelare. Ukrainaren, som brukar axla rollen som in game-ledare, är klar för den ryska organisationen Team Spirit och ersätter där Anton "kibaken" Kolesnikov, som fick lämna laget för ett par månader sedan.

I ett uttalande på teamspirit.nu berättar Ischuk själv att han hade en rad erbjudanden att ta ställning till sedan han lämnat Na`Vi. Där framgår även att han känner sig trygg med sitt val och att han, trots sitt långa uppehåll från tävlandet, känner att han börjar komma i form.

Team Spirit

Ryssland Vadim "DavCost" Vasilyev
Ryssland Dmitriy "Dima" Bandurka
Ryssland Dmitry "S0tF1k" Forostyanko
Ukraina Pavel "COLDYY1" Veklenko
Ukraina Sergey "starix" Ischuk

Kontrakterar helryskt akademilag

Värvningen av Ischuk är inte den enda nyheten från den ryska organisationen. Samma dag som de offentliggjorde den uppmärksammade värvningen stod det även klart att Team Spirit hakar på trenden med akademilag. Laget som kommer in och fyller den platsen har tidigare spelat tillsammans under namnet "Team1337" och består av fem stycken spelare och en coach, alla från Ryssland. Team1337 har tidigare setts tävla i bland annat SLTV Pro Series.

Team Spirit

Ryssland Alexey "BAS" Kustov
Ryssland Aleksey "1uke" Zimin
Ryssland Roman "rommi" Golubev
Ryssland Evgeny "fenya" Mitsik
Ryssland Alexey "NickelBack" Trofimov

Ryssland Dimitry "Iksou" Mikhaylichenko (coach)

Med sitt nya akademilag hoppas Team Spirit att kunna bidra till scenens fortsatta utvecklande, detta framgår av ett uttalande från organisationens COO, Nikita Chukalin. Chukalin säger bland annat att de har stora planer när det gäller att arbeta med unga spelare och att dessa planer sträcker sig förbi det nu kontrakterade akademilaget.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..