×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Gamla Winterfox-femman avsäger sig platsen i ESL Pro League

0
Det blir ingen fortsättning i ESL Pro League for Animal Squad, den femma som tidigare representerade Winterfox. Detta har turneringsarrangören ESL meddelat.
I slutet av april meddelade ESL att Winterfox nordamerikanska ESL Pro League-lincens flyttats över till den australiska femma som tidigare representerat organisationen. Som orsak till detta ovanliga beslut angavs de oroligheter som omgärdat Winterfox och deras lag.

Laget, som fortsatte att spela tillsammans under namnet Animal Squad, gavs chansen att säkra ett nytt EPL-kontrakt genom att spela kvarvarande matcher under den pågående säsongen från Australien. Då endast två matcher återstod valde Animal Squad själva att frånsäga sig sin plats i ligan, detta då de hade problem med att ställa upp med en fullständig femma.

Animal Squad

Australien Mike "apoc" Aliferis
Australien Chris "ofnu" Hanley
Australien Ryan "zewsy" Palmer
Australien Razmik "RaZ" Bastadjan


Samtliga matcher som Animal Squad/Winterfox spelat under den femte säsongen av ESL Pro League kommer nu att strykas från protokollet. Vidare har ESL bekräftat för hltv.org att Animal Squad inte kommer att flyttas ned till ESEA Premier. De utesluts helt enkelt. Samtidigt innebär detta inte några förändringar vad gäller den kommande kvalprocessen, detta då lag 12 och 13 i ESL Pro League kommer att tvingas kvala för att hålla sig kvar i ligan.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..