×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Astralis och SK obesegrade efter första dagen i Sydney

1
Efter den första speldagen på IEM Sydney är det Astralis och SK Gaming som står med 2-0 i facit, vilket betyder att de möts om avancemang under morgonen.
Nu har den första dagen på IEM Sydney spelats klart, och det har bjudits på en hel del spännande matcher. Mest spännande av de alla var förmodligen öppningsmatchen, där OpTic och North behövde tre övertider för att kunna kora en vinnare — de sistnämnda.

Därefter blev det tre överkörningar i rad i öppningsomgången. SK Gaming slog kinesiska ViCi Gaming, Astralis tuffade förbi hemmalaget Chiefs medan FaZe Clan tog sig förbi Renegades.

Resultat: Omgång 1

Danmark North vs USA North
Brasilien SK vs Kina ViCi
Danmark Astralis vs Australien Chiefs
Europa FaZe vs Australien Chiefs

I följande omgång lyckades OpTic slå ViCi med bekväma siffror, en match som följdes av en nagelbitare mellan SK Gaming och North. Där var det brassarna som, knappt, vann efter 30 spelade rundor. Detta möte följdes av en övertygande insats i det australiska derbyt, där Chiefs dundrade in 15-0 som CT på Train för att sedan av göra hyfsat kort in på den andra halvan. Dagens avslutningsmatch var toppmötet mellan Astralis och FaZe Clan, där Astralis fick en liten revanschsmak från StarSeries-finalerna när de knep Cobblestone med 16-7.

Resultat: Omgång 2

USA OpTic vs Kina ViCi
Brasilien SK vs Danmark North
Australien Chiefs vs Australien Renegades
Danmark Astralis vs Europa FaZe

Toppmöten under morgondagen

Med andra ord står SK Gaming och Astralis med två vinster var efter den första dagen, vilket betyder att de kommer att spela om en slutspelsplats under torsdagsmorgonen. Tuffare ser det ut för ViCi och Renegades, som med två förluster får spela om överlevnad på morgonen.

Värt att notera är lottningen för morgondagens mid-matcher (lag som har 1-1 i facit). OpTic och Chiefs kommer att drabbas samman i den första matchen, som sedan följs av ett riktigt hett möte mellan North och FaZe Clan. Med andra ord rekommenderas det att i alla fall vara vaken vid 07:20 och framåt.

Matcher: Omgång 3

Kina ViCi vs Australien Renegades
USA OpTic vs Australien Chiefs
Danmark North vs Europa FaZe
Brasilien SK vs Danmark Astralis

Matcher: Omgång 4

Ej specificerad match
Ej specificerad match
Ej specificerad match
Ej specificerad match

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..