×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSFragbite

lurppis: Den tuffa avvägningen — missa majors för en avstängd spelare

2
Den finska CS-profilen Tomi "lurppis" Kovanen ställer saker och ting på sin spets i en ny krönika publicerad på vår systersajt, Fragbite.com. Skulle det kunna vara värt för ett lag som är rätt långt från att säkra en majorplats att ta in en avstängd spelare i laget?
Under förra veckans premiärupplaga av cs_summit blev Valves livstidsavstängningar på den gamla iBUYPOWER-femman åter ett hett samtalsämne. Någon som tagit fasta på detta är Tomi "lurppis" Kovanen. I en krönika på Fragbite.com ställer han sig frågan om det finns lag som är beredda att ta in spelare som Sam "DaZeD" Marine eller Braxton "swag" Pierce i truppen. Detta trots att spelarna inte får delta i Valve-sponsrade evenemang, så som de prestigefyllda majorturneringarna.

"Yet at the same time, if you are anyone but Liquid – the sole North American team with a legitimate in-game leader – would you not want to have DaZeD leading your team?
Likewise, who would turn down the fragging power and in-game smarts of swag? This is far from a slam dunk, but it is not an inconceivable proposition."

Kovanen gör en djupdykning där han tar upp saker som prispengar, prestige och de nordamerikanska lagens rätt blygsamma resultat i majorsammanhang. På det hela taget är det en välskriven krönika om ett väldigt intressant ämne.

Läs hela krönikan på vår systersajt Fragbite.com


Artikelbild: Helena Kristiansson, esportphoto.com / DreamHack

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..