×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

lurppis: Den tuffa avvägningen — missa majors för en avstängd spelare

2
Den finska CS-profilen Tomi "lurppis" Kovanen ställer saker och ting på sin spets i en ny krönika publicerad på vår systersajt, Fragbite.com. Skulle det kunna vara värt för ett lag som är rätt långt från att säkra en majorplats att ta in en avstängd spelare i laget?
Under förra veckans premiärupplaga av cs_summit blev Valves livstidsavstängningar på den gamla iBUYPOWER-femman åter ett hett samtalsämne. Någon som tagit fasta på detta är Tomi "lurppis" Kovanen. I en krönika på Fragbite.com ställer han sig frågan om det finns lag som är beredda att ta in spelare som Sam "DaZeD" Marine eller Braxton "swag" Pierce i truppen. Detta trots att spelarna inte får delta i Valve-sponsrade evenemang, så som de prestigefyllda majorturneringarna.

"Yet at the same time, if you are anyone but Liquid – the sole North American team with a legitimate in-game leader – would you not want to have DaZeD leading your team?
Likewise, who would turn down the fragging power and in-game smarts of swag? This is far from a slam dunk, but it is not an inconceivable proposition."

Kovanen gör en djupdykning där han tar upp saker som prispengar, prestige och de nordamerikanska lagens rätt blygsamma resultat i majorsammanhang. På det hela taget är det en välskriven krönika om ett väldigt intressant ämne.

Läs hela krönikan på vår systersajt Fragbite.com


Artikelbild: Helena Kristiansson, esportphoto.com / DreamHack

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..