×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Immortals och Luminosity till Esports Arena Showdown Championship

1
De brasilianska lagen Immortals och Luminosity gaming har blivit inbjudna till Esports Arena Showdown Championship. Där kommer de bland andra möta Emmalee "EMUHLEET" Garridos Denial Esports samt Ryan "fREAKAZOiD" Abadirs Swole Patrol.
Maj månad bjuder inte bara på stora turneringar som IEM Sydney och DreamHack Tours, utan även den amerikanska turneringen vid namn Esports Arena Showdown Championship. Två lag har nu blivit inbjudna till evenemanget, där de kommer kämpa mot sex lag som kvalat in till turneringen.

Splyce var ett av lagen som lyckades kvalificera sig till turneringen, men de valde att lämna sin plats då de prioriterar förberedelser inför den 24 säsongen av ESEA Global Challenge, som också spelas under den kommande månaden.

Bland de lag som kvalat in till turneringen finnes Denial Esports som spelar med Team Dignitas Female-spelaren Emmalee "EMUHLEET" Garrido samt Swole Patrol lett av Ryan "fREAKAZOiD" Abadir. Samtliga kvalificerade lag kommer från Nordamerika, medan de två inbjudna både är brasilianska lag, nämligen Immortals och Luminosity Gaming. De inbjudna lagen har placerats i vars en grupp, där de kommer möta tre Nordamerikanska lag.

Grupp A

Brasilien Immortals
HEN1, LUCAS1, boltz, steel, fnx

USA The Banishers
juice, crashies, kstyle, BREEZY, alexG

USA Denial Esports
XP3, anger, Flowsick, EMUHLEET, Khayes

USA Monstars
mizo, n2g, kiko, rikoko, wardell

Grupp B

Brasilien Luminosity Gaming
destinyy, PKL, yeL, shz, SHOOWTiME

USA Swole Patrol
fREAKAZOiD, clowN, streBor, abE, witmer

USA SoCal Stars
Hazardous, PRDTR, PolloTBE, n0iz, Codey

USA TOP GUN
m4v3r1ck^v^, jAMMiN, jaMezirl, huckLeberry, frostayk

Turneringen spelas den 5-7 maj i Santa Ana, Kalifornien och innefattar åtta lag som kommer spela om prispotten på 20 000 dollar, motsvarande cirka 175 000 kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..