×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Cloud9 tar nionde platsen till ESL One Cologne

1
Det nordamerikanska laget erhåller den nionde direktplatsen till ESL:s kommande Köln-evenemang.
Nu finns det bara tre inbjudningar kvar till 2017 års upplaga av ESL One Cologne. Den nionde platsen har, passande nog, gått till Cloud9. Jänkarna blir därmed det andra laget från andra sidan Atlanten, efter brasilianska SK Gaming, att säkra en plats till 250 000-dollarturneringen.

Cloud9 sågs senast spela helgens cs_summit, där de placerade sig på en respektabel fjärdeplats. De spelade dock turneringen med en inhoppare i form av Braxton "swag" Pierce, som tog plats på grund av att Tyler "Skadoodle" Latham fått sjukdomsförhinder. Någon swag lär vi dock inte få se i Köln, då lagets AWP-spelare förväntas vara fullt frisk för det tyska evenemanget.

ESL One Cologne 2017

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Brasilien SK Gaming
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
CIS Natus Vincere
Frankrike G2 Esports
Danmark North
USA Cloud9
Världen TBA (Invite)
Världen TBA (Invite)
Världen TBA (Invite)
Världen Finalist, europeiskt kval
Världen Finalist, europeiskt kval
Världen Vinnare, nordamerikanskt kval
Världen TBA (kval)

ESL One Cologne 2017 arrangeras i klassiska Lanxess Arena i Köln, Tyskland i sommar. Den 250 000 dollar stora prispotten, vars fördelning ännu inte offentliggjorts, kommer att tävlas ut mellan den 7 och 9 juli. Ytterligare tre lag kommer att säkra en plats via direktinbjudan, medan ytterligare fyra platser kommer att spikas via olika former av kvalprocesser.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..