×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

North toppar ESL Pro League - klara för Dallasfinalerna

2
Det första laget klara för kommande ESL Pro League-finalerna i Dallas har nu utsetts; danska North.
Det börjar dra ihop sig i vårens upplaga av ESL Pro League och nu står det klart vilket det första laget ut till finalerna är; inga mindre än våra nordiska grannar i danska North. Laget ligger just nu på en förstaplats med 17 vunna och 7 förlorade matcher och följs därefter av G2 och Astralis som spelat lika många matcher men vilka ligger på samma poäng. Laget lyckades så sent som igår kväll slå NiP med överlägsna 16-1 på Cache respektive 16-3 på Cobblestone och kunde därmed säkra en slutspelsplats till kommande finalerna.


Finalerna spelas den 3-4 juni i Dallas, Texas borta i USA där totalt 12 lag kommer att slåss om en så stor del av prispotten som möjligt. Hela 750 000 dollar ligger och väntar på att delas ut till lagen vilket motstvarar cirka 8,8 miljoner kronor. Vinnaren går hem med 225 000, vilket motsvarar 1 970 000 svenska riksdaler.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..