×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

100 000 kronor i prispotten till Birdies CS:GO-turnering

6
Den klassiska datorfestivalen Birdie återvänder i slutet av maj med sin 27:e upplaga. I samband med det mer än fördubblar de prispotten för evenemangets huvudturnering i CS:GO.
Den 25-28 maj kommer 27:e upplagan av Uppsala LAN:et Birdie att arrangeras i IFU Arena. Till det kommande evenemanget har Birdie valt att storsatsa på esporten, detta genom ett samarbete med ESEN Studio. Det nya samarbetet visar sig inte minst genom att prispotten höjs rejält. Närmare bestämt med hela 150 procent.

När Tzatsikiklubben tog hem den senaste upplagan av LAN-evenemangets CS:GO-turnering belönades de med en majoritet av den då, i jämförelse, blyga prispotten på 40 000 kronor.

De som är sugna på att delta i CS:GO-turneringen under Birdie 27 kan redan nu anmäla sig till något av de två onlinekval som kommer att arrangeras av Publiclir. På spel står, förutom en plats i turneringen, biljetterna betalda och bättre seed i huvudturneringen. Det första kvalet går av stapeln redan i morgon, den 27 april. Mer information om kvalen hittar ni hos Publiclir.

Plats: IFU Arena, Uppsala
Datum: 25-28 maj
Kostnad: 599 SEK för datorplats - Biljetter köps här

Prisfördelning:
1. 50 000 kronor
2. 20 000 kronor
3. 10 000 kronor
4. 8 000 kronor
5-8. 3 000 kronor

Utöver Counter-Strike-turneringen kommer det hållas turneringar i League of Legends, Hearthstone och Overwatch.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..