×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL Pro League-finalerna närmar sig — YNk och DaZeD i sändningsteamet

0
Det är snart dags för finalerna i ESL Pro League och arrangörerna offentliggjorde under tisdagen vilka talanger som kommer leda tittarna genom evenemanget. Bland dessa finnes Janko "YNk" Paunović, Jason "moses" O'Toole och Sam "DaZeD" Marine.
ESL Pro League närmar sig sitt slut med bara några få veckor kvar för lagen att kämpa sig till finalen. Under tisdagen offentliggjorde ESL sändningsteamet inför finalspelet som kommer sändas live från Verizon Theatre i Dallas, Texas.

I sändningsteamet finnes veteraner som Jason "moses" O'Toole, Matt "Sadokist" Trivett och serbiska Janko "YNk" Paunović, men även den tidigare iBUYPOWER-spelaren Sam "DaZeD" Marine som tar plats som kommentator under evenemanget.

Norska Halvor "vENdetta" Gulestøl kommer vara en av analytikerna tillsammans med Paunović och australienska Chad "SPUNJ" Burchill, som vi under nästa vecka kommer se i IEM Sydney.

USA Alex "Goldenboy" Mendez (Scenvärd)
USAJason "moses" O'Toole (Sändningsvärd)

Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl (Analytiker)
Serbien Janko "YNk" Paunović (Analytiker)
Australien Chad "SPUNJ" Burchill (Analytiker)

Kanada Matt "Sadokist" Trivett (Kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
USA Sam "DaZeD" Marine (Kommentator)
USA John "BLU" Mullen (Kommentator)

I finalerna kommer fyra topplag spela om att bli vinnare av den femte säsongen av ESL Pro League samt en andel av prispotten på hela 1 miljon dollar, motsvarande cirka 8,8 miljoner kronor. Finalerna hålls den 3-4 juni direkt från Dallas i delstaten Texas.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..