×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Gambit till cs_summit-final efter att ha besegrat OpTic

1
Konsolideringsmatchen mellan Gambit Esports och OpTic Gaming är över. Kazakiska Gambit vann matchen med 2-1 i kartor och slog därmed ut turneringens sista nordamerikanska representant. Nu väntar ett returmöte mot SK Gaming i turneringsfinalen.
Gambit öppnade matchen med ens tor övertygelse då de vann den första halvan av Inferno, spelandes som det anfallande laget, med 10-5. Det östeuropeiska laget hade sedan inga större svårigheter att räkna hem den första kartan efter sidbytet. Gambit vann till slut med 16-10.

På Mirage blev det ombytta roller. OpTic öppnade riktigt starkt som det anfallande laget och vann den första halvan med hela 12-3. Tio rundor in i den andra halvan föll sedan avgörandet då det nordamerikanska laget fastställde kartans resultat till 16-9. Med det stod det klart att det skulle krävas en tredje karta, som i det här fallet var Cobblestone, för att skilja de båda lagen åt.

Lyckan över att ha tvingat fram den tredje kartan blev dock väldigt kortvarig för OpTic. Gambit ställde upp med ett stabilt försvarsspel under den första halvan och gick till paus med en 11-4-ledning. OpTic hade sedan ingenting att sätta emot, då det var deras tur att försvara sig. Laget vann endast två rundor innan Gambit lyckats klättra upp till 16 vunna.

Kazakstan Gambit vs. USA OpTic
Gambit: mou, AdreN, Zeus, Dosia, H0bbit
OpTic: NAF, jasonR, mixwell, tarik, RUSH

Vi har nu nått fram till turneringens absolut sista match, själva turneringsfinalen. Det blir en returmatch från gårdagens "Upper bracket"-final, då Gambit Esports nu får gå en ny rond med SK Gaming. Det senaste mötet slutade som bekant med en övertygande vinst för det brasilianska laget. Det återstår att se i fall Gambit åtminstone kan stjäla någon karta från SK. Finalen spelas i formatet bäst av fem kartor. SK går dock in i matchen med en 1-0-ledning och behöver därför bara vinnat ytterligare två rundor för att räkna hem titeln.

Brasilien SK vs. Kazakstan Gambit

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..