×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

SK till cs_summit-final — ställs mot Gambit eller OpTic

1
Endast två matcher återstår av Beyond The Summits premiärturnering inom CS:GO, cs_summit. SK Gaming är redan klara för final, vilka de möter där avgörs i en batalj mellan OpTic Gaming och Gambit Esports.
Efter att NiP föll mot Cloud9 under gårdagskvällen möttes OpTic Gaming och Team Liquid i omgångens andra match i det nedre slutspelsträdet. OpTic öppnade upp matchen med att vinna Nuke med 16-10. Team Liquid säkrade sedan Train med samma siffror innan avgörandet kom att falla på Mirage. Där var det åter OpTic som var det starkare laget och siffrorna blev desamma som i tidigare två kartor, 16-10.

USA Cloud9 vs. USA Liquid
Cloud9: n0thing, Stewie2k, autimatic, shroud, swag
Liquid: EliGE, nitr0, Twistzz, stanislaw, jdm64

Sedan var det dags att avgöra finalen av det övre slutspelsträdet, en match där SK Gaming ställdes mot Gambit Esports. De som hade hoppats på en spännande drabbning mellan de båda majorlagen fick till sin besvikelse se SK Gaming köra över motståndet. Efter att ha vunnit Cobblestone med hela 16-4 gick de vidare och vann Cache med nästan lika stora siffror. Den kartan slutade 16-7 till brassarna, vilket innebär att de är klara för söndagens turneringsfinal.

Brasilien SK vs. Kazakstan Gambit
SK: FalleN, coldzera, fer, TACO, felps
Gambit: mou, AdreN, Zeus, Dosia, H0bbit

OpTic kom tillbaka efter övertidsförlust

När det sedan blivit dags för kvällens sista match gick den mellan två av turneringens hemmalag, OpTic och Cloud9. Denna drabbning fick en riktigt jämn start. OpTic vann den första halvan på Cache med 8-7, men efter sidbytet kunde Cloud9 i sin tur säkra samma siffror vilket innebar ställningen 15-15 efter full tid. Det krävdes sedan dubbla förlängningar innan Cloud9 slutligen kunde vinna kartan med 22-20.

Matchen fortsatte sedan vara rätt spännande, även om OpTic vann matchens andra karta - Cobblestone - med 16-11. Cloud9 tog sedan ett knappt grepp om matchens sista karta, Mirage, genom att vinna den första halvan med 8-7. Detta som det anfallande laget. Efter sidbytet skulle det dock visa sig att OpTic var strået vassare på att anfalla, något som slutligen gav dem segern med 16-14.

USA Cloud9 vs. USA OpTic Gaming
Cloud9: n0thing, Stewie2k, autimatic, shroud, swag
OpTic: NAF, jasonR, mixwell, tarik, RUSH

OpTic mot Gambit inleder dagen

Det är nu söndag vilket innebär att vi har nått fram till turneringens sista dag. Inleder den gör konsolideringsmatchen mellan OpTic Gaming och Gambit Esports, två lag som inte har mötts sedan gruppspelet under DreamHack Winter i slutet av november. Den gången vann Gambit matchen, som spelades i formatet bäst av en karta, med 16-10 på Cobblestone. Vinnarna av kvällens match är klara för turneringsfinalen, där SK Gaming alltså redan väntar.

Söndag, 23 april

Kazakstan Gambit vs. USA OpTic
Brasilien SK vs. Världen Vinnare, konsolideringsmatch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..