×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP föll mot Cloud9 — båda svensklagen utslagna ur cs_summit

2
CS:GO-turneringen cs_summit blev ingen lyckosam historia för de svenska representanterna på plats. Efter Godsents sorti under gårdagen står det nu klart att även NiP Gaming har spelat färdigt borta i Los Angeles. Laget föll med 0-2 mot Cloud9 i lördagens måstematch.
Hemmalaget Cloud9, som pressade SK Gaming till tre kartor i den förra omgången, tog kommandot direkt på inledande Inferno. Det amerikanska laget vann den första halvan, spelandes som det anfallande laget, med 9-6 och efter det lyckades svenskarna i NiP Gaming aldrig riktigt hota dem. Cloud9 vann karta, som var deras egna val, med 16-10.

Därefter var det dags för ninjornas givna kartval, Cache. Svenskarna började som det försvarande laget men fick inledningsvis se Cloud9 rusa upp till en 7-1-ledning. NiP vaknade då till liv och vid halvtid hade de minskat Cloud9:s försprång till en enda runda. Spänningen fortsatte sedan under den andra halvan och med endast två rundor kvar att spela var ställningen jämna 14-14. I det läget var det dock nordamerikanerna som visade sig vara det starkare laget. Cloud9 vann de sista två rundorna och tog med det hem hela matchen.

Sverige NiP vs. USA Cloud9
NiP: draken, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Stewie2k, swag

Det innebär med andra ord att turneringen nu fortsätter helt utan svensk representation då NiP Gaming slutar på en delad femte- till sjätteplats. Det är bara snäppet bättre än landsmännen Godsent som fick lämna efter en förlust mot just NiP under gårdagen. Värt att notera är att färskingen i NiP, William "draken" Sundin, var lagets bästa spelare sett över de två kartorna. Han var den enda i NiP som slutade på plus i statistiken, detta med siffrorna 48-40.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..