×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP skickar hem Godsent — ställs mot Cloud9 i nästa omgång

3
Den andra dagen av cs_summit är förbi och med det är det färdigspelat för Markus "pronax" Wallsten och hans lagkamrater i Godsent. Laget var chanslösa i måstematchen mot landsmännen i NiP, som i sin tur nu får spela vidare.
Gårdagens CS:GO-spelande i cs_summit-huset inleddes med två raka matcher från turneringens nedre turneringsträd. Först ut var en batalj mellan EnVyUs och OpTic Gaming, en jämn match som avgördes först i den sista kartans 30:e runda. Det var fransk-belgiska EnVyUs som öppnade matchen bäst då de vann den första halvan av Mirage, spelandes som försvarare, med 10-5. OpTic lyckades dock vända på steken efter sidbytet och vann slutligen kartan med 16-11.

Matchen fortsatte sedan på Train där det åter var EnVyUs som öppnade bäst efter 11-4 som anfallare. Under den andra halvan hämtade OpTic in runda efter rund och så småningom hade de övertagit ledningen med siffrorna 14-13. EnVyUs lyckades då vinna de tre kvarvarande rundorna och ta matchen till Nuke. Väl där var det för tredje kartan i rad EnVyUs som öppnade bäst. De vann den första halvan med 11-4, spelandes som försvarare. Precis som på Mirage lyckades dock OpTic komma tillbaka och vinna, trots det stora underläget. Avgörandet fälldes först i matchens sista ordinarie runda då OpTic Gaming slog ut EnVyUs ur turneringen.

Frankrike EnVyUs vs. USA OpTic
EnVyUs: Happy, RpK, ScreaM, SIXER, xms
OpTic: jasonR, mixwell, NAF, RUSH, tarik

Ensidigt svenskmöte

Efter att OpTic vinkat adjö till EnVyUs var det dags för turneringens svenska lag, NiP Gaming och Godsent, att spela om sin överlevnad. Matchen inleddes på Train med NiP som det försvarande laget. Ninjorna vann den första halvan med hela 12-3 och gjorde sedan processen kort med Godsent efter sidbytet. Fyra raka rundor till NiP innebar en säker seger på öppningskartan.

På efterföljande Cache blev det sedan en nästan lika ensidig första halva. NiP, nu spelandes som det anfallande laget, vann halvan med 11-4 och kopplade med det ett rejält grepp om matchen. Godsent försökte sedan förgäves ta sig tillbaka från det underläge de befann sig i. Laget lyckades vinna fyra rundor under kartans andra halva, fler än så blev det dock inte. NiP vann kartan med 16-8 och får med det spela vidare i Los Angeles. För Godsents del är det nu färdigspelat.

Sverige Godsent vs. Sverige NiP
Godsent: disco doplan, Lekr0, pronax, twist, znajder
NiP: draken, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt

Gambit har vunnit två raka matcher, bland annat tack vare storspel från Dauren
Gambit har vunnit två raka matcher, bland annat tack vare storspel från Dauren "AdreN" Kystaubayev.

SK och Gambit fortsatta vinnare

Uppe i det övre slutspelsträdet har det blivit klart för final sedan SK Gaming och Gambit Esports gick segrande ur nattens matcher. Dessa inleddes med mötet mellan SK Gaming och Cloud9, en match som slutade 2-1 till brassarna. Matchen inleddes med en spännande drabbning på Inferno, där SK hämtade upp ett 6-9-underläge till vinst med 16-14. Cloud9 knep sedan Train de klara slutsiffrorna 16-9 innan SK tog över taktpinnen på Mirage. Brassarna vann kartan med 16-8 (9-6 i paus) och puttade därmed ned Cloud9 till det nedre slutspelsträdet var de nu ställs mot svenskarna i NiP Gaming.

Brasilien SK vs. USA Cloud9
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Stewie2k, swag

Gambit å sin sida fullkomligt krossade Team Liquid på den första kartan i mötet mellan de två lagen. Efter 14-1 som det anfallande laget på Train kunde de snabbt sätta spiken i kistan efter sidbytet och räkna hem kartsegern med massiva 16-1. Desto jämnare kom det att bli på Nuke. Faktum är att det krävdes förlängning för att skilja lagen åt, detta efter att de ordinarie halvorna slutat 7-8 och 8-7. Väl i förlängningen var Gambit det starkare laget vilket innebär att samtliga turneringens hemmalag nu befinner befinner sig i det nedre slutspelsträdet.

Kazakstan Gambit vs. USA Liquid
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus
Liquid: EliGE, jdm64, nitr0, stanislaw, Twistzz

NiP öppnar den tredje dagen

Den första upplagan av cs_summit fortsätter under lördagskvällen då NiP Gaming tar sig an hemmalaget Cloud9. Båda lagen spelar för sin överlevnad i turneringen och kommer vid en seger att ställas mot vinnarna i mötet mellan Team Liquid och OpTic Gaming. Detta nordamerikanska möte spelas efter matchen mellan NiP och Cloud9. På den övre halvan gör SK Gaming och Gambit Esports upp om vilket lag som ska bli det första att säkra en plats i söndagens turneringsfinal.

USA Cloud9 vs. Sverige NiP
USA Liquid vs. USA OpTic
Brasilien SK vs. Kazakstan Gambit
Lower bracket-final

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..