×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSESL

North inbjudna till ESL One Cologne

1
Deltagarlistan för ESL One Cologne fortsätter att fyllas på och nu har arrangören gått ut med att man bjuder in North till turneringen.
Det har blivit dags för ESL att avslöja nästa gäst till kommande ESL One Cologne. För bara några dagar sen stod det klart att franska G2 var klara och under fredagseftermiddagen gick man även ut med att våra danska grannar i North fått en inbjudan till 250 000-dollarsturneringen. Turneringen blir lagets första ESL One Cologne-debut då laget inte tidigare deltagit under tidigare års upplagor.

Lagets senaste prestationer har varit upp och ner och de har inte tagit hem en turneringsvinst med nya lineupen efter att Philip "aizy" Aistrup kom in i laget. Senaste turneringen var StarLadder i-League StarSeries Season 3 i Kiev, Ukraina, där laget tog sig till kvartsfinalerna men tyvärr fick packa väskan efter en tuff kamp mot HellRaisers. Laget kommer denna gång inte behöva varar rädda för sina danska konkurrenter Astralis då de valt att tacka nej till att delta för att istället fokusera på PGL-majorn som går av stapeln bara en vecka senare.

ESL One Cologne 2017

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Brasilien SK Gaming
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
Cis Natus Vincere
Frankrike G2 Esports
Danmark North
Jorden TBA
Jorden TBA
Jorden TBA
Jorden TBA
Jorden Finalist, europeiskt kval
Jorden Finalist, europeiskt kval
Jorden Vinnare, nordamerikanskt kval
Jorden TBA (kval)

Ytterligare fyra inviteplatser skall offentliggöras och fyra lag skall kvala in innan deltagarlistan blir komplett. Evenemanget hålls åter igen i klassiska Lanxess Arena i den tyska staden Köln och går av stapeln den 7-9 juli i sommar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..