×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUSA

pronax inför cs_summit: "Jag tror vi har bra chanser att ta en hög placering på eventet"

0
I kväll går cs_summit av stapeln med två inbjudna svensklag, NiP Gaming och Godsent. Vi frågade Markus "pronax" Wallsten hur förväntningarna ser ut inför turneringen.
Om bara några fåtal timmar går cs_summit av stapeln på andra sidan Atlanten där åtta lag bjudits in för att spela om en prispott som enligt Liquipedia nu uppgår till drygt 1,34 miljoner kronor. På plats finnes två svenska lag, NiP Gaming och Godsent, som kommer börja spela mot Team Liquid respektive Gambit.

Godsent gjorde i början av februari förändringar i sin laguppställning när de bytte spelare med Fnatic, för andra gången. Då gick Freddy "KRiMZ" Johansson, Robin "flusha" Rönnquist samt Jesper "JW" Wecksell tillbaka till sitt tidigare lag och Godsent fick sin nuvarande laguppställning i retur. Den nuvarande laguppställningen består av Markus "pronax" Wallsten, Andreas "znajder" Lindberg, Simon "twist" Eliasson, Joakim "disco doplan" Gidetun och Jonas "Lekr0" Olofsson.

"Jag tror vi har bra chanser att ta en hög placering på eventet, men eftersom att detta är våran första turnering sedan vi gjorde förändringar i laget så vill vi mest se vilken nivå vi ligger på. Så summit blir ett första 'test' för oss", berättar Wallsten för Fragbite.

Sedan förändringarna har laget inte spelat några större turneringar, bortsett från lagkaptenen Wallsten, Lindberg och Eliasson som spelade för Dreamchasers under Copenhagen Games. Online har laget presterat bra på senare tid, då de placerade sig i topp i ESEA Premier och kommer därmed spela i ESL Pro League under nästkommande säsong.

Svenskarnas första match är mot Gambit vilket är ett lag som de, enligt resultaten, har svårt att slå. Lagen har mötts två gånger tidigare detta år, först i Eleague Majorn där svenskarna led en förlust på 9-16 mot det kazakstanska laget, och senare i ESEA Premier som också slutade med förlust, 14-16. Om det blir revanch för Wallstens femma återstår att se i kvällens match.

Kazahkstan Gambit vs. Sverige Godsent
Gambit: AdreN, Dosia, HObbit, mou, Zeus
Godsent: disco doplan, Lekr0, pronax, twist, znajder

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..