×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSESL One

G2 Esports klara för ESL One Cologne

3
Årets upplaga av ESL One Cologne innefattar redan lag som SK Gaming, Fnatic och FaZe Clan. Nu har arrangörerna offentliggjort att franska G2 Esports blir turneringens sjunde lag.
Den 7-9 juli är det åter dags för ESL One Cologne i Köln, Tyskland. Inte nog med att en het fotbollsmatch mellan SK Gamings Gabriel "FalleN" Toledo och Virtus.pros Jarosław "pasha" Jarząbkowski väntar, utan nu har även ännu ett lag offentliggjorts av arrangörerna.

Franska G2 Esports blir det sjunde laget som offentliggörs inför turneringen som innehar en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner kronor. Laget spelade under "challenger" status under förra årets upplaga av turneringen, men de lyckades inte ta sig speciellt långt och avslutade på en 13-16 plats.

ESL One Cologne 2017

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Brasilien SK Gaming
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
Cis Natus Vincere
Frankrike G2 Esports

Årets upplaga av den populära tyska turneringen hålls precis som vanligt i Lanxess Arena, i Köln. Något som däremot skiljer sig från tidigare år är att turneringen inte håller majorstatus.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..