×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSESL One

Här är all info för det europeiska ESL One Cologne-kvalet

1
I sommar har det blivit dags för en ny upplaga av den tyska turneringen ESL One Cologne. Turneringen har plats för 16 lag, varav tolv erhåller en inbjudan medan de sista fyra tar sig dit genom att kvala. Vill du spela i Köln med ditt lag? Här är all information kring hur du går tillväga.
Den 7-9 juli spelas ESL One Cologne i Köln, Tyskland. Där kommer 16 lag spela om prispotten på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner kronor. Av dessa får tolv lag en direkt inbjudan till turneringen, och fyra lag tar sig dit genom olika kval. Förutom det europeiska kvalet kommer det även att hållas en kvalturnering i Nordamerika. Utöver dessa tillkommer ett tredje, ännu inte offentliggjort, kval.

Det stängda kvalet har plats för 12 lag varav nio får en direkt inbjudan, det vill säga att dessa lag inte behöver kvalificera sig till det stängda kvalet via det öppna. De lag som blir inbjudna har redan tagit emot inbjudningarna, men där finns fortfarande tre platser kvar att fylla.

Förra året stod finalen mellan Team Liquid och SK Gaming, där de senare gick ut som vinnare.
Förra året stod finalen mellan Team Liquid och SK Gaming, där de senare gick ut som vinnare.

Så deltar ni i kvalet

Den första platsen fylls av vinnaren av den tyska ligan ESL Meisterschaft. Övriga två fylls genom de öppna kvalen. Speldagarna för de två öppna kvalen är satta till 22-23 april, samt den 28-29 april. För att delta i det öppna kvalet behöver intresserade lag registrera sig till det kval de önskar spela. Deltagande i det första kvalet kräver att ni registrerar er här, medan ni som önskar spela det andra kvalet registrerar er här.

När de öppna kvalen är avslutade spelar de sammanlagda tolv lagen om två platser i huvudturneringen i Köln. Det stängda kvalet spelas i formatet bäst av tre kartor via ett enkelt slutspelsträd. Samtliga 12 lag kommer att spela den inledande play in-omgången, därefter flyttas de två inbjudna lag som gjort bäst ifrån sig direkt till kvartsfinalerna. Övriga lag fortsätter att spela kvalet som vanligt.

20 maj

15:00 Play-in omgång för samtliga 12 lag.

21 maj

12:00 Kvartsfinal 1 och 2
15:00 Kvartsfinal 3 och 4
18:00 Semifinal 1
21:00 Semifinal 2

Vinnarna av varje semifinal avancerar till huvudturneringen i sommar, där de bland annat kommer möta jättar som FaZe Clan, NiP Gaming och Virtus.pro.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..