×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NRG bänkar MarkE för att ta in LILMAN — Rush plockar upp rooRoooo

1
Efter bristande resultat under Copenhagen Games har NRG valt att bänka mexikanska Edgar "MarkE" Jimenez, för att ta in Derrick "LILMAN" Boyne på prov. Boynes tidigare lag, Rush, tar in Steven "rooRoooo" Herrell i hans ställe.
NRG har valt att bänka Edgar "MarkE" Jimenez som varit en del av startlinan sedan december när stora delar av det tidigare laget valde att lämna för att starta upp BIG. Sedan dess har laget inte klarat av att kvala till evenemang som DreamHack Masters Las Vegas, IEM Katowice, DreamHack Austin och DreamHack Tours.

Enligt ett uttalande från Damian "daps" Steele var lagets förlust i kvartsfinalen mot Tricked på Copenhagen Games för mycket för laget. I Jimenez ställe tar laget in Derrick "LILMAN" Boyne från Rush, under en prövotid som sträcker sig över lagets resterande matcher i ECS Season 3 samt ESL Pro League Season 5.

NRG

Kanada Damian "daps" Steele
USA Jacob "FugLy" Medina
USA Peter "ptr" Gurney
USA Vincent "Brehze" Cayonte
Kanada Derrick "LILMAN" Boyne (Prov)

USA Andrew "Professor_Chaos" Heintz (Coach)
Mexiko Edgar "MarkE" Jimenez (Bänkad)

Eftersom Boyne blir förflyttad till NRG tar hans tidigare lag, Rush, in Steven "rooRoooo" Herrell i hans ställe. Herrell har tidigare spelat för SKDC och Splyce, men har varit utan lag sedan förra sommaren när han lämnade Ze Pug Godz. De två lagen, NRG och Rush, spelar mot varandra på onsdag i ESL Pro League.

Rush

USA Kyuhyun "blade" William Uhm
USA Samuel "SileNt" Portillo
USA David "Toy" Han
USA Adam "aKis" Kisseberth
USA Steven "rooRoooo" Herrell


Artikelbild: HLTV.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..