×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Första omgången av cs_summit presenterad — svenskarna ställs mot Gambit och Liquid

1
På torsdag drar premiärupplagan av cs_summit igång i Los Angeles, USA. Turneringen spelas i form av ett dubbelt slutspelsträd och redan nu är det känt hur den första omgången spelas.
De båda svenska representanterna, NiP Gaming och Godsent, har hamnat i två olika delar av slutspelsträdet. Godsent återfinns i den övre halvan och ställs där mot Gambit i öppningsomången. Några timmar senare har det blivit dags för NiP, som huserar i den nedre halvan av slutspelsträdet, att ta sig an hemmalaget Team Liquid. Samtliga matcher i turneringen spelas i formatet bäst av tre kartor.

Vinnarna av öppningsomgången fortsätter spela i det övre slutspelsträdet medan de förlorande lagen halkar ner till det nedre. Lagen måste med andra ord förlora två matcher i rad för att åka ur turneringen. Förutom NiP och Godsent återfinns lag som SK Gaming, Cloud9 och OpTic Gaming bland de tävlande.

Torsdag, 20 april

Brasilien SK vs. Frankrike EnVyUs
Kazakstan Gambit vs. Sverige Godsent
USA OpTic vs. USA Cloud9
Sverige NiP vs. USA Liquid

Fredag, 21 april

Lower bracket, omgång 1, match 1
Lower bracket, omgång 1, match 2
Upper bracket, semifinal 1
Upper bracket, semifinal 2

Lördag, 22 april

Lower bracket, omgång 2, match 1
Lower bracket, omgång 2, match 2
Upper bracket-final
Upper bracket-final

Söndag, 23 april

Konsolideringsmatch
Turneringsfinal

Som ni kan se här ovan blir det sena nätter för de som önskar följa turneringen live. Turneringen visas i sin helhet på Beyond The Summits Twitch-kanal.

cs_summit startar alltså nu på torsdag och avgörs under natten mot måndag. Prispotten för denna premiärupplaga av turneringen låg till en början på 100 000 dollar men har sedan dess ökat och ligger nu, enligt Liquipedia, på 150 000 dollar - vilket motsvarar drygt 1,35 miljoner kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..