×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Misfits värvar dubbelt franskt för att fylla femman

1
Nordamerikanska Misfits har tappat en spelare till Team Liquid samtidigt som en annan har bänkats. Nu står det klart att det blir en duo fransmän som reser över Atlanten för att fylla dessa platser.
Som en följd av att Misfits unge kanadensare Russel "Twistzz" Van Dulken lämnade laget till fördel för Team Liquid och att Skyler "Relyks" Weaver bänkats har Misfits nu sökt sig över Atlanten för att hitta ersättare. In kommer den franska duon François "AmaNEk" Delauney och David "devoduvek" Dobrosavljevic, som packar sina väskor för att ansluta till sitt nya lag på plats i USA.

"Idag är en stor dag för mig. Jag är tacksam över möjligheten att gå med i Misfits. Jag kan inte vänta att påbörja detta nya kapitel i min karriär med erfarna spelare och jag ser fram emot att jobba hårt med laget för att visa alla vad jag är kapabel till", säger Dobrosavljevic i ett uttalande till Misfits sajt.

De båda nyförvärven har kamperat ihop tidigare i det lag som senast sågs representera Vexed Gaming. Dobrosavljevic värvades sedan till väletablerade EnVyUs, men fick omedelbart kliva åt sidan för att ge plats åt den belgiska stjärnan Adil "ScreaM" Benrlitom.

Misfits

USA Sean "sgares" Gares
USA Hunter "SicK" Mims
USA Shahzeb "ShahZaM" Khan
Frankrike François "AmaNEk" Delauney
Frankrike David "devoduvek" Dobrosavljevic

Misfits är aktuella i den nordamerikanska divisionen av ESL Pro League, där de ligger på en tiondeplats. Laget har i dagsläget tolv poäng upp till sjätteplatsen, som skulle innebära en plats i de kommande säsongsfinalerna.


Artikelbild: Montage/Vexed Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..