×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Renegades fulltaligt efter att ha signat serb

1
Det huvudsakligen australiska CS:GO-laget Renegades har kontrakterat den 19-årige serbiska spelaren Nemanja "nexa" Isaković. Därmed är laget fulltaligt efter att ha varit kort om folk i ett par månader.
Den unge serbiska spelaren Nemanja "nexa" Isaković ansluter till Renegades för att fylla det tomrum som Yaman "yam" Ergenekon lämnat efter sig. Ergenekon bröt med Renegades den 23 mars då han beslutat sig för att återvända till Australien. Renegades är annars baserade i USA där lagets svenska storägare, Jonas Jerebko, spelar basket för NBA-laget Boston Celtics.

Renegades har dock saknat en komplett lineup längre än så. Redan i mitten av februari blev det känt att Ricky "Rickeh" Mulholland, numera i Counter Logic Gaming, bänkades och svenske Simon "atter" Atterstam skulle hoppa in som ersättare under DreamHack Las Vegas. Mulhollands plats övertogs senare av amerikanen Noah "Nifty" Francis.

Renegades

Australien Aaron "AZR" Ward
Australien Justin "jks" Savage
Australien Karlo "USTILO" Pivac
USA Noah "Nifty" Francis
Serbien Nemanja "nexa" Isaković

Nyförvärvet Isaković har tidigare setts representera serbiens kanske mest kända CS:GO-lag, iNation, vid ett par tillfällen. Senast var under en månds tid i slutet av 2016. I ett uttalande på Renegades sajt säger lagets manager, Chris "GoMeZ" Orfanellis, att laget har haft ett "väldigt framgångsrikt bootcamp mot europeiska lag" och att de inte kan vänta på att den tredje säsongen av ECS ska dra igång.


Artikelbild: Privat/Facebook

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..