×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSerbien

Renegades fulltaligt efter att ha signat serb

1
Det huvudsakligen australiska CS:GO-laget Renegades har kontrakterat den 19-årige serbiska spelaren Nemanja "nexa" Isaković. Därmed är laget fulltaligt efter att ha varit kort om folk i ett par månader.
Den unge serbiska spelaren Nemanja "nexa" Isaković ansluter till Renegades för att fylla det tomrum som Yaman "yam" Ergenekon lämnat efter sig. Ergenekon bröt med Renegades den 23 mars då han beslutat sig för att återvända till Australien. Renegades är annars baserade i USA där lagets svenska storägare, Jonas Jerebko, spelar basket för NBA-laget Boston Celtics.

Renegades har dock saknat en komplett lineup längre än så. Redan i mitten av februari blev det känt att Ricky "Rickeh" Mulholland, numera i Counter Logic Gaming, bänkades och svenske Simon "atter" Atterstam skulle hoppa in som ersättare under DreamHack Las Vegas. Mulhollands plats övertogs senare av amerikanen Noah "Nifty" Francis.

Renegades

Australien Aaron "AZR" Ward
Australien Justin "jks" Savage
Australien Karlo "USTILO" Pivac
Usa Noah "Nifty" Francis
Serbien Nemanja "nexa" Isaković

Nyförvärvet Isaković har tidigare setts representera serbiens kanske mest kända CS:GO-lag, iNation, vid ett par tillfällen. Senast var under en månds tid i slutet av 2016. I ett uttalande på Renegades sajt säger lagets manager, Chris "GoMeZ" Orfanellis, att laget har haft ett "väldigt framgångsrikt bootcamp mot europeiska lag" och att de inte kan vänta på att den tredje säsongen av ECS ska dra igång.


Artikelbild: Privat/Facebook

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..