×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

NiP andra svensklaget till ESL One Cologne

2
Turneringsarrangören ESL har offentliggjort att de utökar antalet svenska deltagare i sommarens upplaga av ESL One Cologne. NiP Gaming har erhållit en inbjudan och gör därmed landsmännen i Fnatic sällskap.
NiP Gaming är det sjätte laget att erhålla en inbjudan till den tyska turneringen. Redan nu ser det ut att kunna bli ett helintressant evenemang att följa för oss svenskar då både Fnatic och FaZe Clan, med sin svenske coach, är klara sedan tidigare. ESL One Cologne 2017 har plats för 16 stycken lag varav tre fjärdedelar, eller tolv stycken, kommer att utses direkt av arrangören. Övriga fyra platser fylls genom olika kvalturneringar.

ESL One Cologne 2017

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Brasilien SK Gaming
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
CIS Natus Vincere


Årets upplaga av den populära tyska turneringen hålls precis som vanligt i Lanxess Arena, i Köln. Något som däremot skiljer sig från tidigare år är att turneringen inte håller majorstatus. Trots det verkar det som att ESL One Cologne 2017 kommer att få en riktigt intressant deltagarlista. De deltagande lagen tävlar om en prispott på motsvarande drygt 2,26 miljoner kronor. Startdatum för turneringen är satt till den 7 juli och pågår sedan under tre intensiva dagar fram till och med den 9 juli.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..